Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αύξηση στις πωλήσεις της Ford

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αύξηση στις πωλήσεις της Ford

ΑΓΟΡΑ

Αύξηση στις πωλήσεις της Ford

ΑΓΟΡΑ

Οι πωλήσεις της Ford Motor Company στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 7,7% το πρώτο πεντάμηνο της φετινής χρονιάς – ξεπερνώντας τη σχετική αύξηση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Η αμερικανική μάρκα πούλησε τον Μάιο 98.600 οχήματα στις είκοσι ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται και συνολικά 496,400 οχήματα το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς. Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν σε σχέση με τους αντίστοιχους του 2013, αύξηση 35.500 μονάδων ή 7,7%.

Οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν κατά 12,8% τον πέμπτο μήνα τους έτους και κατά 8,1% συνολικά από τον Ιανουάριο, ενώ στην Ελλάδα κατά 73,68%, ενισχύοντας το μερίδιο των CV στο 10,5% το Μάιο και 10,2% το πρώτο πεντάμηνο, το υψηλότερο σκορ σε 16 χρόνια!

«Τα νεότερα οχήματά μας  – όπως τα Fiesta, Kuga και Transit – βοήθησαν τη Ford να κάνει ένα ισχυρό ξεκίνημα το 2014 και περιμένουμε πολύ περισσότερα μοντέλα φέτος μεταξύ των οποίων το νέο Focus και το νέο Mondeo,» δήλωσε ο Roelant de Waard, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ, πωλήσεων και σέρβις, της Ford Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Με αύξηση περίπου 40% τους πρώτους πέντε μήνες, το Kuga σημείωσε τη μεγαλύτερη βελτίωση πωλήσεων από όλα τα μοντέλα Ford. No 1 best seller της Ford παρέμεινε το Fiesta, και ακολουθούν τα Focus, C-MAX και Kuga.