Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο πρόγραμμα «Volkswagen Economy»

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πρόγραμμα «Volkswagen Economy»

ΑΓΟΡΑ

Νέο πρόγραμμα «Volkswagen Economy»

ΑΓΟΡΑ

Μιας και πλέον τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αποτελούν μονόδρομο για πολλούς στη χώρα μας, οι εταιρείες επενδύουν πολλά σε αυτό το κομμάτι της αγοράς. Πρόσφατο παράδειγμα, το πρόγραμμα «Volkswagen Economy» που θέσπισε και η Kosmocar-Volkswagen και βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Αυτό αφορά στη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με αυτοκίνητα πενταετίας και άνω αλλά και πελατών που απέκτησαν τα οχήματά τους από «δεύτερο χέρι» και δεν είχαν πιθανά την ευκαιρία να επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων Service στο παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους των μοντέλων: Polo 1.2/1.4-MPI, Golf 1.4/1.6-MPI & 1.4/1.6-FSI, Jetta 1.6-MPI και Passat PASSAT 1.6/1.8-MPI. Αυτοί θα μπορούν να επισκεφθούν το δίκτυο και να πραγματοποιήσουν βασικές εργασίες που εξασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων τους.

Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται καλύπτουν το 87% του στόλου αυτοκινήτων για Polo, Golf, Jetta και Passat χρονολογίας 2000-2007. Οι εργασίες αφορούν τα εξής πακέτα:

Πακέτο Εconomy 1 : Service Λιπάνσεως (Λάδι SAE 10W-40, Castrol)
Πακέτο Economy 2 : Αλλαγή εμπρός τακάκια
Πακέτο Economy 3 : Αλλαγή πίσω τακάκια
Πακέτο Economy 4 : Αλλαγή εμπρός  δισκόπλακες και τακάκια
Πακέτο Economy 5 : Αλλαγή Εξάτμισης (Τελικό μέρος)
Πακέτο Economy 6 : Αλλαγή μπαταρίας

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω πακέτα προσφέρονται σε συνδυασμό πάντα με το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρει το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της VW, όπως η εγγύηση 2 ετών σε ανταλλακτικά & εργασία