Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες τιμές για το Fiat Panda

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες τιμές για το Fiat Panda

ΑΓΟΡΑ

Νέες τιμές για το Fiat Panda

ΑΓΟΡΑ

Στη νέα της τηλεοπτική καμπάνια, η Fiat παρουσιάζει το νέο Panda με νέες μειωμένες τιμές που ξεκινούν από €8.500! Το μικρό για… όλες της δουλειές της ιταλικής μάρκας, διατίθεται στην ελληνική αγορά με πολλές επιλογές κινητήρων. Σε ότι αφορά στη βενζίνη αυτοί ξεκινούν από 0.9lt, με τον πρωτοποριακό Turbo κινητήρας TwinAir, με τα 85hp και τα €0 τέλη κυκλοφορίας ενώ υπάρχει και ο κινητήρας 1.2 69hp. Το Panda προσφέρεται και με τον οικονομικό πετρελαιοκινητήρα της Fiat 1.3 75hp. Χαρακτηριστικά χαμηλή είναι η κατανάλωση που ξεκινά για τους βενζινοκινητήρες από 4,2lt/100km (μικτή διαδρομή) και για τον κινητήρα πετρελαίου από 3,9lt/100km.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει όμως και ποικιλία εκδόσεων. Έτσι, για τους πιο «περιπετειώδεις» χαρακτήρες, διατίθεται η έκδοση 4×4. Είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα μετάδοσης που παρέχει «ροπή ανάλογα με τη ζήτηση» (Torque on demand) και διαθέτει δύο διαφορικά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη σύμπλεξη. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) το οποίο προσφέρει και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού. Ένα… «SUV Τσέπης», που μπορεί κανείς να αποκτήσει από €14.200 (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια).

Το Panda Trekking είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στις εκδόσεις 4×2 και 4×4, συνδυάζοντας εμφανισιακά χαρακτηριστικά «εκτός δρόμου» με ένα σύστημα έξυπνης μπροστινής κίνησης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Traction+. Προσφέρεται από €12.700 – με απόσυρση και προωθητική ενέργεια.

Όσο για την τιμή των €8.500, αφορά στην  έκδοση βενζίνης 1.2 ΡΟΡ 69hp, με απόσυρση και προωθητική ενέργεια και  προσφέρεται και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FGA Bank από 0% προκαταβολή, 5,25% επιτόκιο, ως 72 δόσεις.
[nggallery id=392]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (Twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement