Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η τεχνολογία Pirelli στα επαγγελματικά οχήματα

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η τεχνολογία Pirelli στα επαγγελματικά οχήματα

ΑΓΟΡΑ

Η τεχνολογία Pirelli στα επαγγελματικά οχήματα

ΑΓΟΡΑ

Σεβασμό στο περιβάλλον, ασφάλεια και μείωση κόστους υπόσχεται η Pirelli μέσω της ολοκληρωμένης γκάμας ελαστικών 01 Series για επαγγελματικά οχήματα. Η 01 Series περιλαμβάνει τις κατηγορίες R (μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων), W (χειμερινά ελαστικά), H (μεγάλων αποστάσεων) και G (μεικτής χρήσης σε δρόμο και εργοτάξιο).

Advertisement
Advertisement

Η 01 Series εντάσσεται στη στρατηγική Green Performance της Pirelli και ξεχωρίζει με τις καινοτομίες της στα προφίλ, τις δομές και τα υλικά που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μειώνουν της αντίσταση κύλισης και συνεπώς την κατανάλωση, παρέχοντας παράλληλα αναγομωσιμότητα, ενεργειακή απόδοση και περιβαλλοντική συμβατότητα, χάρη στα χαμηλά επίπεδα θορύβων και την κατάργηση των πολύ αρωματικών ελαίων (HAOF).

Η σειρά αυτή εφοδιάζεται με καινοτόμο σύστημα ζωνών το οποίο εγγυάται βέλτιστη αντοχή και αξιοπιστία χωρίς να υπονομεύονται η άνεση και η περιβαλλοντική συμβατότητα. Το σύστημα βασίζεται στην αρχή 3SB (Three Sandwich Belts): τρεις αλληλεπικαλυπτόμενες ζώνες που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής. Επίσης υιοθετεί σύστημα Dual Layer Tread Compound (DLTC): Πέλμα δύο στρωμάτων (με διαφορετικές γόμες) και υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο.

Το Εξαγωνικό Σύρμα Έδρασης – Hexagonal Bead Wire (HBW) διευκολύνει την τοποθέτηση του ελαστικού – ενώ Πλήρως Βουλκανισμένα Νήματα (καλυμμένα με γόμα) – Fully Rubberized Cords (FRC) εμποδίζουν την οξείδωση των νημάτων και χαρίζουν στο ελαστικό μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή.[nggallery id=2302]

Advertisement
Advertisement