Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha XSR 125 2021

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha XSR 125 2021

NEWSMOTO

Yamaha XSR 125 2021

NEWSMOTO

Η Yamaha επιβεβαίωσε τον ερχομό του νέου μικρού XSR 125 στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα νέο μέλος στην νέο ρετρό οικογένεια XSR, με τη φιλοσοφία Faster Sons της Yamaha, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο τρικύλινδρο XSR900 και στο δικύλινδρο XSR700. Τα μοντέλα Sport Heritage της Yamaha αποτελούν πραγματικά μια κατηγορία από μόνα τους παρέχοντας όχι μόνο μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία, αλλά και μια μοναδικότητά ώστε να εκφράζεται η προσωπικότητά του ιδιοκτήτη.

Ο κινητήρας του XSR125 είναι μονοκύλινδρος Euro5 προδιαγραφών, 125 κ.εκ. με απόδοση 15 ίππους, αποτελώντας και τον μοναδικό στην κατηγορία του με σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων προσφέροντας καλύτερη απόδοση στις υψηλές στροφές με ροπάτη και οικονομική λειτουργία στις χαμηλές στροφές.

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 140 κιλά με ρεζερβουάρ 11 λίτρων, η σέλα του είναι επίπεδη και μακριά, ενώ το μπροστινό στρογγυλό φωτιστικό σώμα τύπου LED χαρίζει μια πολύ κλασική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

2021 Yamaha XSR 125

Το πλαίσιο διαθέτει τον εξελιγμένο σκελετό Deltabox της Yamaha με διπλές δοκούς που διατρέχουν μια ευθεία από την κεφαλή του τιμονιού έως το σημείο ανάρτησης του ψαλιδιού, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ισχυρό αλλά και ελαφρύ πλαίσιο.

Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ελαφριά, ευέλικτη και απολαυστική στην καθημερινή οδήγηση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για μια μεγάλη γκάμα οχημάτων με δίπλωμα κατηγορίας B1* που αναζητούν μια εναλλακτική λύση από τους τέσσερις τροχούς, καθώς και για σημερινούς αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας Α1 που επιβάλλει μέγιστο όριο τα 125 κυβικά.

Advertisement

Η μοτοσικλέτα θα έρθει στην χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι ενώ η τιμή της αναμένεται να είναι κοντά στις 5.000 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Έτσι θα οδηγείτε νόμιμα δίκυκλο έως 125 κ.εκ. με δίπλωμα αυτοκινήτου!
Scooters κάτω από 125cc
Aprilia SX/RX 125: Μεγάλες δόσεις διασκέδασης σε μικρή συσκευασία