Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha TMAX 2022 (+video)

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha TMAX 2022 (+video)

NEWSMOTO

Yamaha TMAX 2022 (+video)

NEWSMOTO

Το απόλυτο Sport Scooter της Yamaha, έρχεται το 2022 για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες με αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές που κάνουν τη διαφορά!

Advertisement
Advertisement

Από το 2000 όπου και πρωτοεμφανίστηκε μέχρι και σήμερα, το ΤΜΑΧ άλλαξε για πάντα τον κόσμο των σκούτερ.

Το μεγάλο νέο είναι η αντικαταστάτη των συμβατικών οργάνων με μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 7” η οποία είναι συμβατή με την υπηρεσία Garmin Navigation, προσφέροντας το πιο εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης στην κατηγορία των Mega-scooter.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη εμφάνιση του TMAX περιλαμβάνει ένα κοστούμι με πιο μικρές διαστάσεις από ποτέ, με ριζοσπαστική σχεδίαση μπροστά με δυναμικά φτερά και γωνιακά ανοίγματα εισαγωγής αέρα, καθώς και πιο λεπτούς διπλούς προβολείς LED με ενσωματωμένα φλας, που προσδίδουν ακόμα πιο επιβλητικό τόνο στην εμπνευσμένη από την Supersport κατηγορία εμφάνιση.

Ο κινητήρας των 560 κ.εκ. EURO5 υψηλών επιδόσεων παραμένει ως έχει όπως και ο βαθύς μπάσος  ήχος της εξάτμισης που είναι μοναδικός στο εμβληματικό αυτό Sport Scooter.  

Advertisement

Η θέση οδήγησης είναι νέα ώστε ο αναβάτης να μπορεί να απολαμβάνει όλες τις sport δυνατότητες του πανίσχυρου κινητήρα 560 κ.εκ. και του ελαφριού πλαισίου αλουμινίου του TMAX. Για να δημιουργηθεί μια θέση σώματος με λίγο μεγαλύτερη κλίση προς τα εμπρός, έχουν μετακινηθεί και τα τρία σημεία του “τριγώνου” του αναβάτη. Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρήση ενός τιμονιού ανανεωμένου σχήματος από σφυρήλατο αλουμίνιο με μειωμένη οριζόντια κλίση προς τα πίσω και χαμηλότερη κλίση προς τα πάνω, σε συνδυασμό με τη μακρύτερη κεντρική σέλα και τα μακρύτερα μαρσπιέ που προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Advertisement

Το TMAX είναι το πιο προηγμένο scooter που κατασκευάστηκε ποτέ από την Yamaha, ενώ η εμφάνιση και η αίσθηση του μοντέλου του 2022 έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο των μοτοσυκλετών, χάρη στη νέα επιθετική όψη, η οποία προκαλεί τον ίδιο ενθουσιασμό ενώ βρίσκεται δίπλα σε μια μοτοσυκλέτα Supersport της σειράς R.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μέσα σε ένα λεπτό τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του νέου ΤΜΑΧ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Yamaha TMAX 2022: Ριζική αλλαγή (+video)
Νέα σελίδα για την ιστορία του θρυλικού Yamaha TMAX
Yamaha Tenere 700: Η μοτοσυκλέτα που άλλαξε τον κόσμο