Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha Neo’s Test Ride: Κλείσε ραντεβού με το μέλλον

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Yamaha Neo’s Test Ride: Κλείσε ραντεβού με το μέλλον

NEWSMOTO

Yamaha Neo’s Test Ride: Κλείσε ραντεβού με το μέλλον

NEWSMOTO

Η Yamaha διοργανώνει test rides σε όλη την Ελλάδα για το ηλεκτρικό της scooter Neo’s.

Advertisement
Advertisement

Το Yamaha Neo’s έχει μπει δυναμικά το 2023 στην ελληνική αγορά, ιδιαίτερα από την στιγμή της άφιξης της έκδοσης με δύο μπαταρίες. Το νέο Neo’s Dual Battery είναι εξοπλισμένο πλέον με δύο μπαταρίες λιθίου 50,4V/19,2Ah που αυξάνουν σημαντικά την αυτονομία στα 68 χιλιόμετρα απελευθερώνοντας τις μετακινήσεις στην πόλη.

Η Yamaha θέλει να φέρει τον κόσμο κοντά στο νέο της ηλεκτρικό scooter και θα το κάνει με τον πιο πειστικό τρόπο, αφήνοντας τους μοτοσικλετιστές να οδηγήσουν το Neo’s.

Μέσω λοιπόν του Ομίλου Μοτοδυναμική, η Yamaha διοργανώνει ένα μεγάλο test ride event σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα εποχή κινητικότητας και να απολαύσουν μια ποιοτική και ολοκληρωμένη πρόταση με την εγγύηση της Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Το Neo’s είναι ένα εκλεπτυσμένο και νεανικό scooter το οποίο χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 2,3 kW. Η ροπή που προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας φτάνει τα 136 Nm κάτι που μεταφράζεται σε σβέλτες επιταχύνσεις και περιορισμένη τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα. Οι μπαταρίες ζυγίζουν 8 κιλά η κάθε μία και η φόρτιση γίνεται σε οικιακή πρίζα σε περίπου 8 ώρες (0-100%).

Advertisement

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Neo’s Dual Battery Limited ορίζεται στα 4.420 ευρώ, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945 ευρώ. Επισκεφτείτε έναν επίσημο συνεργάτη της Yamaha και κλείστε ραντεβού για ένα μοναδικό test ride.

Βίντεο του Yamaha Neo’s.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένεση lifestyle από την Yamaha (+video)
Η Yamaha βάζει τρίποντο με την «επίσημη αγαπημένη» (+video)
Νέος χρωματισμός και δύο μπαταρίες για το Yamaha Neo’s 2023 (+video)