Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την LiveWire S2 Del Mar (+video)

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την LiveWire S2 Del Mar (+video)

NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την LiveWire S2 Del Mar (+video)

NEWSMOTO

Η Harley Davidson ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της δεύτερη έκδοσης της ηλεκτρικής S2 Del Mar.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Μάιο η LiveWire (ηλεκτρικά μάρκα της Harley Davidson) παρουσίασε την ηλεκτρική μοτοσικλέτα S2 Del Mar. Η Del Mar ήταν διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων καθώς ήταν η έκδοση Launch Edition και μέσα σε μόλις 18 λεπτά έγινε ανάρπαστη. Οι φίλοι της αμερικανικής μάρκας έπρεπε να περιμένουν πέντε μήνες για να δουν ξανά τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα να βγαίνει στην αγορά, αυτήν τη φορά σε κανονικό ρυθμό παραγωγής.

Η LiveWire ανακοίνωσε ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου το εργοστάσιο ξεκινάει την κανονική παραγωγή της S2 Del Mar ανοίγοντας μάλιστα τις παραγγελίες για το ηλεκτρικό μοντέλο. Εκείνοι που θα παραγγείλουν το μοντέλο θα πρέπει ωστόσο να περιμένουν ακόμα έξι μήνες προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η LiveWire S2 Del Mar θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Harley Davidson στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ και θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα. Η μοτοσικλέτα διατηρεί τον ρετρό-cafe racer χαρακτήρα της έχοντας λιτό σχεδιασμό και ποιοτικά περιφερειακά. Το σύστημα ηλεκτροκίνησης είναι καινούριο της σειράς Arrow και αποδίδει 80 ίππους και σχεδόν 250 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του S2 Del Mar είναι εντυπωσιακές με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,1 δευτερόλεπτα, με το βάρος να έχει περιοριστεί στα 195 κιλά, ενώ διαθέτει και συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης για περισσότερη ασφάλεια.

Η μπαταρία επίσης είναι καινούρια στο S2 χαρίζοντας περίπου 175 χιλιόμετρα αυτονομίας σε κανονικές συνθήκες, ενώ η φόρτιση γίνεται σε περίπου 75 λεπτά μέχρι το 80% χάρη στον ενσωματωμένο ταχυφορτιστή. Ο CEO της Harley Davidson, Jochen Zeitz, σχολίασε: «Το σύστημα Arrow είναι χαρακτηριστικό στην Del Mar, έχει εξελιχθεί στα εργαστήρια της LiveWire και δείχνει την φιλοδοξία μας να κάνουμε την ηλεκτρική LiveWire την πιο επιθυμητή μάρκα ηλεκτρικών μοτοσικλετών στον κόσμο».

Advertisement

Βίντεο για το LiveWire S2 Del Mar.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track
Η Harley Davidson μπαίνει στα e-bikes!
Παρουσιάστηκε επίσημα η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα LiveWire One