Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξανά με διπλωπία ο Marc Marquez

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξανά με διπλωπία ο Marc Marquez

NEWSMOTO

Ξανά με διπλωπία ο Marc Marquez

NEWSMOTO

Ύστερα από την τρομακτική πτώση του Marquez στην προθέρμανση του Grand Prix στην Ινδονησία με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί να πάρει μέρος στον αγώνα έρχεται ακόμα μια δυσάρεστη είδηση σχετικά με την υγειά του Ισπανού αθλητή.

Advertisement
Advertisement

Οι γιατροί του αγώνα είχαν διαγνώσει διάσειση και αρκετά ελαφρά τραύματα μετά από το τρομακτικό high side στην έβδομη στροφή της πίστας.

Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στην Ισπανία, ο Marc αισθάνθηκε δυσφορία και άρχισε να νιώθει άβολα με την όρασή του.

Η Repsol Honda Team ανακοίνωσε ότι ο Marc Marquez βιώνει άλλο ένα επεισόδιο διπλωπίας όπως αυτό του περασμένου Νοέμβρη με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να χάσει, τον έναν ή και τους δύο αγώνες στην Αργεντινή στις 3 Απριλίου και κατόπιν στο Τέξας, στις 10 Απριλίου.

Advertisement
Advertisement

Ο οφθαλμίατρος του Marquez, Dr. Sánchez Dalmau δήλωσε: “Η νευρο-οφθαλμολογική αξιολόγηση του Marc Marquez, μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι εξαιτίας της πτώσης στο GP της Ινδονησίας, μας έδειξε ένα νέο επεισόδιο διπλωπίας λόγω παράλυσης του τέταρτου δεξιού νεύρου, σε μικρότερο όμως βαθμό από ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά την εξέταση, αποφασίστηκε να ακολουθήσει αρχικά μια συντηρητική αγωγή με περιοδικούς ιατρικούς ελέγχους. Την επόμενη εβδομάδα, ο Marq Marquez θα κάνει άλλο ένα τσεκ απ για να αξιολογήσουμε την εξέλιξη του τραυματισμού και να υπολογίσουμε την περίοδο αποκατάστασης για να επιστρέψει στους αγώνες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Γλύτωσε τα χειρότερα ο Marc Marquez στο Assen (+video)
Πρώτη προπόνηση του Marc Marquez με μοτοσυκλέτα για το 2022
Repsol Honda Team: Eπιστροφή του Marc Marquez στο ΜotoGP