Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

World Ducati Week 2022: Τρεις μέρες γιορτής στο Misano

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

World Ducati Week 2022: Τρεις μέρες γιορτής στο Misano

NEWSMOTO

World Ducati Week 2022: Τρεις μέρες γιορτής στο Misano

NEWSMOTO

Η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης World Ducati Week 2022 έρχεται το σαββατοκύριακο 22 με 24 Ιουλίου στην πίστα του Misano.

Advertisement
Advertisement

Στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλες τις τρέχουσες μοτοσυκλέτες της Ducati, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μηχανή προσομοίωσης με Panigale και να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία ντριφτάροντας θεαματικά με το Streetfighter σε μια ειδικά στημένη πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γιορτής της Ducati, η πιο εντυπωσιακή εκδήλωση είναι σίγουρα ο αγώνας μεταξύ 21 Πρωταθλητών της Ducati, που προέρχονται από όλα τα Πρωταθλήματα που συμμετέχει η εταιρεία (MotoGP, Superbike, Supersport).

Οι οπαδοί της Multistrada θα μπορούν να αναβιώσουν την ιστορία του μοντέλου μέσα από τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα από την απαρχή της ιστορίας της ενώ για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών, θα μπορέσουν να δουν από κοντά το Audi RS Q e-tron το οποίο συμμετείχε στον αγώνα του φετινού Dakar.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η Ducati θα έχει ένα ειδικό κλειστό χώρο όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα νέο μοντέλο από τη γκάμα της εταιρείας για το 2023 που θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό αρκετά αργότερα, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου θα ξεκινήσει με το “Rustida” (μπάρμπεκιου κερασμένο από τη διοίκηση της Ducati) που θα σερβιριστεί στην κεντρική ευθεία της πίστας από τους υπεύθυνους της Ducati ενώ το απόγευμα θα συνεχιστεί στο Santamonica Stadium of Misano, δίπλα από τα paddock της πίστας, οπού οι αναβάτες θα κάνουν τον παραδοσιακό χαιρετισμό στους Ducatisti.

Advertisement

Εισιτήρια για το WDW 2022 είναι ήδη διαθέσιμα στον ιστότοπο της εταιρείας, καλύπτοντας διάφορες επιλογές από μονοήμερα ως για όλο το τριήμερο εκδηλώσεων. Ειδικές μειωμένες τιμές ισχύουν για νέους από 18 ως 25 ετών, ενώ δωρεάν είσοδο θα απολαύσουν οι συνοδευόμενοι ανήλικοι, όλοι οι συμμετέχοντες από χώρες εκτός Ε.Ε., καθώς και επισκέπτες ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Συνάντηση των Ducatisti στο Ducati Athens
World Ducati Week 2022: Η μεγάλη γιορτή των Ducatisti
Συλλεκτική συνεργασία μεταξύ Bvlgari και Ducati