Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Vyrus Alyen 988: Ένα εξώκοσμο Superbike (+video)

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vyrus Alyen 988: Ένα εξώκοσμο Superbike (+video)

NEWSMOTO

Vyrus Alyen 988: Ένα εξώκοσμο Superbike (+video)

NEWSMOTO

Οι μοτοσυκλέτες Superbikes είχαν και έχουν ένα ξεχωριστό κοινό, τόσο για την εμφάνιση τους όσο και για τις επιδόσεις τους. Η νέα Vyrus Alyen εκτός από ταχύτατη και ιδιαίτερη είναι και μοναδική.

Advertisement
Advertisement

 

Οι επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και η διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η μικρή ιταλική εταιρεία, που ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων δίκυκλων… αδρεναλίνης συνήθως έχουν τιμή εκκίνησης περίπου 83.000 ευρώ (περίπου 90.000 δολάρια).

Superleggera V4: Η Dream Bike της Ducati (+video)

Advertisement
Advertisement

Τα κομμάτια του φέρινγκ έχουν πολλές γωνίες αλλά υπάρχουν και γυμνά κομμάτια στα οποία φαίνεται το πλαίσιο από ανθρακονήματα. Οι τροχοί των 17 ιντσών, φορούν εμπρός και πίσω ελαστικά 120/70 και 200/60, είναι κατασκευασμένοι από ίνες άνθρακα, ενώ το διπλό ωμέγα πλαίσιο είναι από μαγνήσιο.

Τα τελικά της εξάτμισης βγαίνουν κάτω από την «σέλα» και συμβάλουν στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Η ανάρτηση έχει σχεδιαστεί από την αρχή και επιτρέπει στον αναβάτη της Vyrus Alyen να κινηθεί ακόμη και σε πίστα, Βέβαια οι φανατικοί οδηγοί μοτοσυκλετών πιστεύουν ότι η κατασκευή στερείται αίσθησης για να οδηγηθεί γρήγορα σε πίστα. Για τα φρένα είναι υπεύθυνη η Brembo με το μοντέλο «GP4». Ο κινητήρας προέρχεται από την Ducati. Έχει χωρητικότητα 1.285 κ.εκ (αναλογία συμπίεσης 11,3: 1) υγρόψυκτο και λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο 6 σχέσεων υγρού συμπλέκτη. Αποδίδει 205 ίππους στις 10.500 σ.α.λ.

Advertisement

Ducati: Νέα concepts Scrambler Motard και Desert X