Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο κυνηγός της Super Soco (+video)

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο κυνηγός της Super Soco (+video)

NEWSMOTO

Ο κυνηγός της Super Soco (+video)

NEWSMOTO

Η Super Soco ανανέωσε την ηλεκτρική TS Street Hunter για ακόμα πιο μοντέρνα και σπορ μετακίνηση στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Η Super Soco το 2022 παρουσίασε τα ανανεωμένο Hunter και Wanderer στην κατηγορία των μοτοσικλετών της, δίνοντας περισσότερη έμφαση τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά. Στην περίπτωση του TS Street Hunter έχουμε ένα naked ηλεκτρικό μοντέλο που έχει στόχο να προσθέσει στο κάδρο της καθημερινότητας την ευχαρίστηση της οδήγησης.

Το νέο TS Street Hunter έχει μοντέρνα εμφάνιση με αρκετά επιθετικά χαρακτηριστικά. Το φαρδύ, ψηλό τιμόνι ξεκαθαρίζει ότι έχουμε να κάνουμε με naked μοντέλο, ενώ πολύ όμορφα σχεδιασμένος είναι ο προβολέας LED με ιδιαίτερα DRL φώτα ημέρας. Το σημείο κλειδί της Street Hunter είναι οι μικρές τις διαστάσεις που το κάνουν ένα πολύ ευέλικτο και εύχρηστο όχημα πόλης.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας του Steet Hunter είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 2,5kW (3,4 ίπποι) και 180Nm ροπής. Χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου και το νέο κατανεμητή ροπής, η δύναμη έχει αυξηθεί κατά 16% δίνοντας στη μοτοσικλέτα ικανοποιητικές επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα του TS είναι 75 χλμ./ώρα, με τις επιταχύνεις να είναι δυναμικές και άμεσες.

Οι δύο μπαταρίες στον εξοπλισμό του είναι λιθίου 60v/32Ah και είναι σε θέση να χαρίσουν αυτονομία 120 χιλιομέτρων στο μοντέλο, ενώ η φόρτιση τους απαιτεί 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση σε φορτιστή 10A. Υπάρχει έκδοση και με μια μπαταρία για το TS Steet Hunter. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Advertisement

Το ικανό μοντέλο της Super Soco είναι διαθέσιμο από τη Motoway με τιμή στα 4.410 ευρώ (3.343 ευρώ με Κινούμαι Ηλεκτρικά 2).

Advertisement

Βίντεο του TS Street Hunter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Super Soco CT3 2022
To Seat MO 50 είναι το τρίτο σκούτερ της μάρκας
Συμβατές και για iPhone οι φωνητικές εντολές της Honda

Advertisement