Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Video: Ο Pedrosa μιλάει για το MotoGP του Μιζάνο

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο Pedrosa μιλάει για το MotoGP του Μιζάνο

NEWSMOTO

Video: Ο Pedrosa μιλάει για το MotoGP του Μιζάνο

NEWSMOTO

Επόμενη στάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP είναι το Σαν Μαρίνο και η πίστα του Μιζάνο. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα αυτή είναι η 13η μάχη της σεζόν και κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική για την έκβαση του πρωταθλήματος αφού ο Μαρκ Μαρκέθ έχει σημαντικό προβάδισμα, της τάξης των 30 πόντων, έναντι του ομόσταβλού του στην ομάδα της Honda, Ντάνι Πεδρόσα.

Ο εντυπωσιακός ρούκι μετράει τρεις σερί νίκες στο συγκεκριμένο σιρκουί, σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών: το 2010 στα 125cc και τη διετία 2011-2012 στη Moto2. Θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο;

Ο πιο έμπειρος συμπατριώτης του, που κέρδισε στο Μισάνο το 2010 και ήταν στο βάθρο το 2009 και το 2011 αλλά πέρυσι εγκατέλειψε μετά από ατύχημα στην εκκίνηση, μιλάει στο βίντεο που σας παραθέτουμε για τον αγώνα της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος λέει: «Την περίοδο του χρόνου που τρέχουμε εκεί, συχνά επικρατούν χαοτικές καταστάσεις. Είναι ουσιαστικά ακόμα τέλος καλοκαιριού, βρίσκεται δίπλα στην παραλία και με τόσο κόσμο ακόμα σε διακοπές, γίνεται χαμός. Στο συγκεκριμένο σιρκουί είναι δύσκολο να κινείσαι στα paddock ή να επιστρέψεις στο ξενοδοχείο. Η αγωνιστική χάραξη δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Το οδόστρωμα έχει πολλές ανωμαλίες. Οι Ιταλοί φωνάζουν στις κερκίδες και είναι ωραίο να τις βλέπεις γεμάτες».

Advertisement
Advertisement

Τρίτος στη βαθμολογία και εννέα πόντους πίσω από τον Πεδρόσα, είναι ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha Χόρχε Λορένθο. Μάλιστα ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε πέρυσι πανηγυρίσει τη νίκη στο μήκους 4.226m σιρκουί.