Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ο Pedrosa μιλάει για το Brno (video)

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Ο Pedrosa μιλάει για το Brno (video)

NEWSMOTO

MotoGP: Ο Pedrosa μιλάει για το Brno (video)

NEWSMOTO

Ενδέκατη στάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP είναι η Τσεχία και η πίστα του Μπρνο, που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Μαρκ Μαρκέθ έχει μετά τη νίκη του στην Ινδιανάπολη βαθμολογικό προβάδισμα 21 πόντων, οκτώ αγώνες πριν το φινάλε της σεζόν. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να αντεπιτεθεί ο teammate του στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, Ντάνι Πεδρόσα.

Ο 27χρονος είχε κερδίσει πέρυσι το συγκεκριμένο αγώνα, στην ανεπιτυχή όπως αποδείχθηκε προσπάθεια του να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Το 2009 και το 2010 είχε τερματίσει δεύτερος.

“Πάντα μου άρεσε η πίστα του Μπρνο. Έχει φαρδιά αγωνιστική διαδρομή, γρήγορες στροφές και μπορείς να διαλέξεις διάφορες γραμμές. Αυτό βοηθά στα προσπεράσματα αν και πρέπει να βρεις καλό set-up για τη μοτοσυκλέτα. Τα λάθη δεν επιτρέπονται καθώς ακόμα και το μικρότερο, μπορεί να κοστίσει πολύ σε χρόνο. Είχα καλά αποτελέσματα εκεί τα τελευταία χρόνια”, δηλώνει μεταξύ άλλων ο Πεδρόσα, στο βίντεο που σας παραθέτουμε.

Advertisement
Advertisement

Η πίστα του Μπρνο έχει μήκος 5.403 μέτρα, πλάτος 15 μέτρα, 8 δεξιές και 6 αριστερές στροφές ενώ ο αγώνα θα περιλαμβάνει 22 γύρους – απόσταση που ισοδυναμεί με 118.9 χιλιόμετρα.