Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Βαλίτσες-power bank για το νέο BMW R1300GS

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαλίτσες-power bank για το νέο BMW R1300GS

NEWSMOTO

Βαλίτσες-power bank για το νέο BMW R1300GS

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε τη νέα σειρά βαλιτσών για το R1300GS με ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου BMW R1300GS σίγουρα προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της μάρκας και του μοντέλου καθώς πρόκειται για μια εντελώς νέα πρόταση των Γερμανών. Η R1300GS είναι πιο δυνατή, πιο ελαφριά και πιο εκλεπτυσμένη από ποτέ ανεβάζοντας για μια ακόμα φορά τον πήχη στην κατηγορία.

Μαζί με το μοντέλο περιπέτειας, η BMW Motorrad παρουσίασε και το νέο σύστημα αποθήκευσης που έχει ετοιμάσει για την R1300GS. Σε συνεργασία με την Vario σχεδίασε μια τριπλέτα που αποτελείται από πλαϊνές βαλίτσες και top case στο πίσω μέρος. Ο συνολικός χώρος αποθήκευσης του συστήματος φτάνει τα 97 λίτρα κάτι που σημαίνει ότι τα ταξίδια σας θα είναι πλέον ξέγνοιαστα.

Advertisement
Advertisement

Οι βαλίτσες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και πλαστικό και διαθέτουν σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος χωρίς κλειδί (Keyless). Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με ρυθμιζόμενη λαβή, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί και η χωρητικότητά τους αν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την πλήρη αποθηκευτική τους δυνατότητα.

Ίσως όμως το πιο χρήσιμο γκάτζετ που διαθέτουν οι βαλίτσες της BMW R1300GS είναι ότι διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης. Αν λοιπόν έχεις ένα smartphone, ένα tablet ή ένα laptop μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια από τις βαλίτσες και να το φορτίσεις με το σύστημα να παρέχει 15 W (5V/3A) ενέργεια.

Advertisement

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι βαλίτσες της Vario έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να επιτρέπουν στη μοτοσικλέτα να ταξιδεύει με ταχύτητες έως και 180 χλμ./ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το σύστημα της Vario θα είναι διαθέσιμο παράλληλα με την άφιξη της BMW R1300GS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε στις Σέρρες τις BMW M1000R και M1000RR
Επίσημο: Αυτή είναι η «Next Level» BMW R1300GS (+video)
BMW F900GS Adventure: Σοφιστικέ χιλιομετροφάγος (+video)