Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το King of Bagger έρχεται στην Ευρώπη (+video)

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το King of Bagger έρχεται στην Ευρώπη (+video)

NEWSMOTO

Το King of Bagger έρχεται στην Ευρώπη (+video)

NEWSMOTO

Το δημοφιλές πρωτάθλημα με Harley Davidson και Indian είναι έτοιμο να μετακομίσει στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία 3 χρόνια κάπου, κάπως θα έχετε βρεθεί μπροστά σε αυτό το απίστευτο θέαμα των τεράστιων baggers της Harley Davidson και της Indian να αγωνίζονται σε πίστες της Αμερικής σαν να είναι superbike του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα King of Baggers δημιουργήθηκε από φανατικούς του είδους πίσω στο 2020 και πλέον έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός θεσμός στην Αμερική.

Το King of Baggers έχει αποκτήσει πλέον μεγάλο κοινό που δεν περιορίζεται στις ΗΠΑ. Ο θεσμός έχει γίνει ελκυστικός και σε άλλα σημεία του πλανήτη και σύμφωνα με επίσημες πλέον πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να επισκεφτεί την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το MotoAmerica, διοργανωτής του πρωταθλήματος King of Baggers, ανακοίνωσε τη συνεργασία με την MotorSport Vision Racing, μια μεγάλη εταιρεία διεξαγωγής αγώνων στην Ευρώπη και ετοιμάζει τις βαλίτσες για τα μέρη μας. Η MotorSport Vision Racing διαχειρίζεται πολλές πίστες στη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Θυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα King of Bagger παίρνουν μέρος με εργοστασιακή συμμετοχή δύο κολοσσοί της κατηγορίας των cruisers, η Harley Davidson και η Indian. Η έλευση του θεσμού στην Ευρώπη ίσως ενεργοποιήσει και άλλους κατασκευαστές, όπως η BMW με την R18 B.

Advertisement

Πάρτε μια γεύση από King of Baggers.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο infotainment της Harley Davidson μόνο καφέ δεν φτιάχνει (+video)
Απίστευτο το πόσα λογότυπα υπάρχουν σε μια Harley Davidson (+video)
Η Harley Davidson του 1 εκ. ευρώ