Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ακόμα ένα μικρό «θαύμα» από την CFMoto

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα μικρό «θαύμα» από την CFMoto

NEWSMOTO

Ακόμα ένα μικρό «θαύμα» από την CFMoto

NEWSMOTO

Η CFMoto σχεδιάζει την νέα γενιά NK μέσω ενός απίθανου naked πρωτότυπου.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto έχει ξεκινήσει μια ξέφρενη επίθεση στις αγορές όλου του κόσμου παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες. Δεν είναι τυχαίο πως η εταιρεία από την Κίνα έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό 10 νέων μοντέλων (4 ηλεκτρικά) μέχρι το τέλος του 2023 κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε επέκταση της γκάμας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μια σειρά μοτοσικλετών που αναμένεται να αλλάξει ριζικά για την επόμενη χρονιά είναι τα δημοφιλή NK. Τα roadster της CFMoto έχουν κινηθεί δυναμικά μέχρι τώρα έχοντας έξυπνο σχεδιασμό και αποδοτικούς κινητήρες, με εκδόσεις όπως η 250NK, η 300ΝΚ και η 650NK. Ωστόσο, η εταιρεία θέλει να περάσει σε άλλο επίπεδο τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες, κάτι που αν λάβουμε υπόψη το πρωτότυπο NK-C22 θα το πετύχει με το καλημέρα.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας το παράδειγμα της πρωτότυπης SR-C21 που οδήγησε στο 450SR, η CFMoto παρουσίασε στο Automn Strategy Conference ένα ακόμα πρωτότυπο, το NK-C22. Η μοτοσικλέτα είναι πραγματικά εξωτική με σχεδιασμό που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και περιφερειακά που θα ζήλευαν πολύ ακριβότερες μοτοσικλέτες. Θυμίζει έντονα την MV Agusta Brutale στο πίσω μέρος και την Honda CB1000R παλαιότερης γενιάς στο εμπρός μέρος, έχοντας μυώδη πλαστικά καλύμματα και ένα πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι.

Ο κινητήρας του NK-C22 και κατ’ επέκταση του 450NK που θα ακολουθήσει, αναμένεται να είναι ο νέος δικύλινδρος που τοποθετήθηκε στο 450SR. Η απόδοσή του είναι κοντά στους 50 ίππους και αν λάβουμε υπόψη το χαμηλό βάρος της κατασκευής τότε θα έχουμε ένα σούπερ διασκεδαστικό δίκυκλο. Η CFMoto δεν θα μείνει όμως στο 450NK καθώς θα χρησιμοποιήσει τη νέα πλατφόρμα τόσο για μικρότερα, όσο και για μεγαλύτερα μοντέλα. Δεν αποκλείεται λοιπόν αν δούμε και ένα 800NK να έρχεται και να βάζει φωτιά στην κατηγορία των naked.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CFMoto: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση των Test Ride Events 2022
Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR
CFMoto: Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει το νέο 250CL-X; (+video)