Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το διάσημο παπί έγινε sidecar

Ελλάδα 21:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το διάσημο παπί έγινε sidecar

NEWSMOTO

Το διάσημο παπί έγινε sidecar

NEWSMOTO

Η κινεζική εταιρεία Jialing δημιούργησε ένα Super Cub με πλαϊνό καλάθι και το ονόμασε Coco.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι θα σπεύσετε να πείτε «α, ακόμα μια κινεζική εταιρεία αντιγράφει», ωστόσο η περίπτωση της Jianling είναι λίγο διαφορετική. Η κινεζική μάρκα από τη δεκαετία του 1980 συνεργάζεται με την Honda λανσάροντας μοντέλα όπως το Dax και το CY 50 στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο της Jialing είναι το Coco και οπτικά θυμίζει έντονα το γνωστό σε όλους μας παπί (Super Cub). Το Coco είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. απόδοσης 8,4 ίππων και 9,2 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο συγκεκριμένο παπί είναι η προσθήκη πλαϊνού καλαθιού. Το παπί-sidecar στηρίζεται σε μια ατσάλινη βάση με τον τροχό να είναι ακτινωτός. Εκτός από τα φρένα της μοτοσικλέτας, έχει τοποθετηθεί έξτρα ταμπούρο για πιο ασφαλές φρενάρισμα. Το Coco sidecar μπορεί να φιλοξενήσει δυο επιβάτες, αλλά στην Κίνα το όχημα χρησιμοποιείται κυρίως για μεταφορές αντικειμένων.

Το Jialing Coco στην Κίνα κοστίζει 2.100 ευρώ και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες διανομείς, ενώ πολλοί το έχουν επιλέξει σαν βασικό οικογενειακό όχημα μετακίνησης!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μικρό Benelli Leoncino είναι ο «Ιταλός» των 125αριών
Οδηγούμε στις Σέρρες τις BMW M1000R και M1000RR
Αυτό είναι το πιο γρήγορο αμαξίδιο γκολφ (+video)