Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο γρήγορο αμαξίδιο γκολφ (+video)

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το πιο γρήγορο αμαξίδιο γκολφ (+video)

NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο γρήγορο αμαξίδιο γκολφ (+video)

NEWSMOTO

Δείτε τι συμβαίνει όταν βάζεις έναν κινητήρα 180 ίππων σε ένα αμαξίδιο μεταφοράς αθλητών γκολφ.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο τρελοί ιδιώτες βελτιωτές, συνήθως YouTubers, έχουν βρει την εύκολη λύση να τοποθετούν σε διάφορα οχήματα ισχυρούς κινητήρες από μοτοσικλέτα αναβαθμίζοντας άμεσα τις επιδόσεις τους.

Έχουμε δει αμέτρητες φορές κινητήρα από Suzuki Hayabusa να τοποθετείται σε διάφορα αυτοκίνητα που στη συνέχεια γίνονται… πύραυλοι εδάφους-εδάφους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μας έρχεται από που αλλού, την Αμερική όπου οι Drind Hard Plumping αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα κινητήρα Yamaha R1 προηγούμενης γενιάς σε ένα αμαξίδιο του γκολφ.

Advertisement
Advertisement

Το αμαξίδιο του γκολφ είναι ένα Textron EZ-Go το οποίο έχει δεχτεί σοβαρές μετατροπές για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αυξημένης ισχύς. Το πρώτο που έγινε ήταν να πάρει τη μορφή ενός buggy για να μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα στις χωμάτινες διαδρομές. Επιλέχτηκαν αναρτήσεις της FOX με μεγάλες διαδρομές και ενισχύσεις στο πλαίσιο, ενώ τοποθετήθηκαν και ειδικά καθίσματα για γρήγορη οδήγηση.

Όσο για τον κινητήρα, προέρχεται από ένα Yamaha R1 της γενιάς πριν την τεχνολογία crossplane (2002-2008) 998 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει σχεδόν 180 ίππους. Αν τώρα αναρωτιέστε τι συμβαίνει όταν βρεθεί στο δρόμο αυτό το γκολφ καρτ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάνει ακόμα και σούζα!

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η απόλυτη μοτοσικλέτα για pizzaiolo! (+video)
Απίθανη mini replica της Honda RC174
Αναβαθμίσεις παντού για τα νέα enduro της Husqvarna (+video)