Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το αφεντικό τρελάθηκε!

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αφεντικό τρελάθηκε!

NEWSMOTO

Το αφεντικό τρελάθηκε!

NEWSMOTO

Η Suzuki μειώνει την τιμή της V-Strom 650XT και την κάνει πιο δελεαστική από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Suzuki χρωστάει την ύπαρξή της σε δύο μοντέλα. Το ένα είναι η GSX-R 1000 και το δεύτερο είναι η V-Strom 650. Ιδιαίτερα το δεύτερο αγαπήθηκε όσο κανένα στη χώρα μας δημιουργώντας εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες μοτοσικλετιστές.

Η Suzuki έχοντας προχωρήσει πλέον το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας φέτος ένα καινούριο V-Strom 800 DE, αποφάσισε να κάνει πιο δελεαστική την απόκτηση της θρυλικής πλέον V-Strom 650XT. Η μοτοσικλέτα περιπέτειας είναι διαθέσιμη τώρα στην μειωμένη τιμή των 9.795 ευρώ με όφελος 500 ευρώ για τον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki V-Strom 650XT είναι σταθερή αξία στην μεσαία κατηγορία των adventure μοντέλων έχοντας έναν άθραυστο δικύλινδρο V2 κινητήρα απόδοσης 70 ίππων και ένα στιβαρό αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο. Στην έκδοση XT ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, πρίζα φόρτισης 12V και χούφτες τιμονιού για καλύτερη προστασία.

Η V-Strom 650XT διαθέτει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) και ένα σύστημα εξάτμισης ελαφρύτερο και χαμηλότερα τοποθετημένο για καλύτερο κέντρο βάρους και βελτιωμένη συμπεριφορά σε άσφαλτο και χώμα. Η προσφορά της Suzuki για την αγαπημένη μοτοσικλέτα ισχύει έως τις 30 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Suzuki.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο μικρός χούλιγκαν της Suzuki (+video)
Δελεαστικές οι τιμές των scooters Suzuki 125 κ.εκ.
Το διαμάντι της Team Classic Suzuki

Advertisement