Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

SYM VF185: Νέα χρώματα

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM VF185: Νέα χρώματα

NEWSMOTO

SYM VF185: Νέα χρώματα

NEWSMOTO

Το πιο δυνατό, σύμφωνα με την Sym «παπί» αποκτά ένα νέο χρωματικό συνδυασμό (Black & Gold). Η διαφοροποίησή του εστιάζει στο χρωματισμό της ζάντας και στο εμπρός φτερό τροχού που έχουν πλέον χρυσαφί χρώμα.

Advertisement
Advertisement

 

Με Κυβισμό  183 κ.εκ, ιπποδύναμη 18 ίππων (στις 8.500 σ.α.λ.) και τελική ταχύτητα 139 χιλιόμετρα το VF185, είναι το μεγαλύτερο και ίσως το ταχύτερο «παπί» της αγοράς. Σχεδιαστικά ακολουθεί τα άλλα μοντέλα του είδους, ωστόσο διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε σπορ μοτοσικλέτα όπως: Το εμπρός μέρος, με τα δύο ενιαία LED φώτα ημέρας που συγκλίνουν στο κάτω μέρος της μάσκας και τα προειδοποιητικά φλας επίσης τύπου LED. Επίσης η ανασηκωμένη ουρά, περιλαμβάνει την αεροδυναμική αεροτομή που είναι ταυτόχρονα και χειρολαβή για τον συνεπιβάτη και το εξάγωνο πίσω φωτιστικό.

SYM VF 125: Η συνέχεια της παράδοσης

Advertisement
Advertisement

Η εναλλαγή των χρωμάτων τονίζει ακόμα περισσότερο τις γωνίες της σιλουέτας και προδίδει το sport προσανατολισμό του. Στο ίδιο μοτίβο… κινούνται και οι 5μπρατσες ζάντες με τα φαρδιά ελαστικά που έχουν διάσταση μοτοσικλέτας και ξεφεύγουν από τα «στενά» πρότυπα της κατηγορίας. Την εικόνα συμπληρώνουν: Η σέλα 2 επιπέδων, με αντιολισθητική επένδυση και χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, ο πολυγωνικός πίνακας οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή οθόνη.

Ανανεωμένο SYM HD300

Όσο για την ασφάλεια οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν: Δίσκους τύπου «μαργαρίτα», διαμέτρου 250mm εμπρός και 200mm πίσω σε συνδυασμό με το ABS,τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 30mm, διαδρομής 80mm και πίσω ανάρτηση monoshock ( διαδρομής 30mm). Επιπλέον το πλαίσιο, το σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, σε συνδυασμό με το ενισχυμένο ψαλίδι, προσφέρουν πρόσθετη ακαμψία και ακρίβεια στην οδήγηση.  Το VF185 διατίθεται στην ελληνική αγορά στην τιμή των 2.895 ευρώ.

Advertisement

 

Advertisement