Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο SYM HD300

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο SYM HD300

ΝΕΑ

Ανανεωμένο SYM HD300

ΝΕΑ

Νέα χρώματα, ανανεωμένος/βελτιωμένος κινητήρας καλύτερη εργονομία και πολύ καλή τιμή αγοράς, το SYM HD300 συνεχίζει την πορεία του στην Ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας από τις αλλαγές που φαίνονται, ένα νέο χρώμα έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του premium scooter της SYM, του HD300. Πρόκειται για την έκδοση Mat Brown με μαύρη σέλα. Η premium εμφάνιση του scooter αναδεικνύεται από σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως, τα «φιλέτα» χρωμίου στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού και το ανάγλυφο logo της SYM στο πίσω τμήμα της σέλας. Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τα διπλά φωτιστικά σώματα, με 12 LED το καθένα. Στο μπροστινό τμήμα ο τοποθετημένος στο τιμόνι LED προβολέας έχει τον πρώτο λόγο. Τα φώτα θέσεως αποτελούνται και αυτά από 2 LED DRL μπάρες.Compact σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, και με τροχούς 16”, το HD300 είναι το κατάλληλο μέσο για μετακινήσεις μέσα και έξω από τα αστικά όρια, με ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

 

Οι χώροι του HD είναι πολύ καλοί. Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Πρακτικά, θα φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και καθημερινά αντικείμενα. Ο αποθηκευτικός χώρος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος στην έκδοση Top Box,  με την ομοιόχρωμη (στο χρώμα του scooter) βαλίτσα 40 λίτρων. Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει ντουλαπάκι, με εύκολο άνοιγμα. Στο εσωτερικό του υπάρχει θύρα USB (QC 2.0) και αρκετός χώρος για φύλαξη μικροαντικειμένων.  Ένας αναδιπλούμενος γάντζος βρίσκεται στη διάθεση του αναβάτη για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή για τα καθημερινά ψώνια.

Advertisement

Το HD300 έχει το μοτέρ F4s της SYM. O υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας της SYM αποδίδει 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 26,12 Nm στις 6.250 σ.α.λ. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται βάσει επίσημων μετρήσεων EURO4 στα 3,46 λίτρα τα 100 χλμ. Η χωρητικότητα του δοχείου βενζίνης είναι στα 10 λίτρα, με την αυτονομία του να πλησιάζει τα 290 χιλιόμετρα.

Advertisement

Χάρη στο μεταξόνιο των 1505mm το SYM HD κινείται μεταξύ ευελιξίας και άνεσης. Οι ζάντες αλουμινίου (16ιντσών εμπρός και πίσω) με 5 διπλά μπράτσα, προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα σε δρόμους με ανωμαλίες. Το σύστημα φρένων, αποτελείτε  από ένα δισκόφρενο 288mm (τύπου «μαργαρίτα») μπροστά και ένα 260mm πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης. To σύστημα ABS, που χρησιμοποιείται, είναι το δικάναλο σύστημα της Bosch 9.1. Οι αναρτήσεις του είναι διπλά αμορτισέρ (πίσω) διαδρομής 100mm, με 4 θέσεις προφόρτισης ελατηρίου και εμπρόσθιο τηλεσκοπικό «πιρούνι» διαδρομής 115mm και διαμέτρου 35mm.

Το HD300, μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή  των 3.695 ευρώ, ενώ με μόλις 45 ευρώ  επιπλέον, μπορείτε να έχετε την έκδοση «TOP BOX» με την εργοστασιακή ομοιόχρωμη βαλίτσα 40 λίτρων.

Advertisement