Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Suzuki Katana, η επιστροφή του θρύλου! (+Video)

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Katana, η επιστροφή του θρύλου! (+Video)

NEWSMOTO

Suzuki Katana, η επιστροφή του θρύλου! (+Video)

NEWSMOTO

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας Intermot στην Κολωνία και η Suzuki προχωρά στην… teaser αποκάλυψη της νέας Katana, της μοτοσυκλέτας που έρχεται να αναβιώσει το ομώνυμο θρυλικό μοντέλο της 10ετίας του 80.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Suzuki Katana έκανε πέρσι την εμφάνισή της ως “Katana 3.0 Concept” στην έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο και αναπτέρωσε το ηθικό πολλών φίλων της ιαπωνικής εταιρίας που επιθυμούσαν διακαώς την επιστροφή του θρυλικού ονόματος στην γκάμα της Suzuki.

Τις τελευταίες ημέρες η ιαπωνική εταιρία έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της για την επίσιμη επιστροφή της Katana στην φετινή Intermot μέσα από μία σειρά video teasers. Ε, λοιπόν στο 4ο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα, η Suzuki αποκάλυψε τελικά τη νεά μοτοσικλέτα της, η οποία δεν δείχνει να έχει διαφορές σε σχέση με το concept που είδαμε πέρσι. Παράλληλα παρουσιάζεται αρκετά διαφορετική σε σχέση και με την original Katana και παρόλο που έχει κάποιες σχεδιαστικές αναφορές μοιάζει περισσότερο με την 750 και όχι την εικονιζόμενη 1100.

Όλα δείχνουν ότι το νέο μοντέλο πατά σε… πολύ γερές βάσεις και συγκεκριμένα πάνω στο 1000άρι streetfighter GSX-S 1000 με τον 4κύλινδρο κινητήρα των 144 ίππων. Περισσότερα φυσικά για τη νέα μοτοσικλέτα της Suzuki θα μάθουμε μέσα τις επόμενες ημέρες.

Advertisement
Advertisement