Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Suzuki GSX-R1000R Επετειακή έκδοση (+τιμή)

Ελλάδα 16:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki GSX-R1000R Επετειακή έκδοση (+τιμή)

NEWSMOTO

Suzuki GSX-R1000R Επετειακή έκδοση (+τιμή)

NEWSMOTO

Η Suzuki συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα ζωής και το γιορτάζει με την δημιουργία μιας επετειακής έκδοσης του GSX-R 1000R.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση της GSXR των 1000 κ.εκ. είναι ήδη διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό κομματιών

Η Suzuki κατασκεύασε την πιο προηγμένη και συναρπαστική GSX-R στην ιστορία της, γιορτάζοντας τα 100α της γενέθλια, με ένα μοντέλο, του οποίου, η ξεχωριστή της εμφάνιση, είναι εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά GSX-RR της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki στα MotoGP.

Η σειρά των GSX-R ήταν το ορόσημο για τις μοτοσυκλέτες superbikes για περισσότερα από 30 χρόνια, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Suzuki αφιέρωσαν όλη την τεχνογ0νωσία των αγώνων στην GSX-R και ανέπτυξαν την φιλοσοφία της: «Κάθε GSX-R πρέπει να χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, δημιουργώντας το τέλειο σύνολο. Αεροδυναμικά εξελιγμένη, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον χαρακτηριστικό εύκολο χειρισμό των GSX-R, η επετειακή έκδοση είναι η πιο δυνατή GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ. Η τεχνολογία απευθείας από τα MotoGP αποδίδει πιο ομαλά και γραμμικά την δύναμη των 202 ίππων του κινητήρα.

Η ειδική αυτή έκδοση της GSX-R1000R είναι εμπνευσμένη από τα επίσημα χρώματα και γραφικά της αγωνιστικής έκδοσης GSX-RR MotoGP (τα οποία διαθέτει). Ο μπλε/ασημί χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στα προγενέστερα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας και συνθέτει την πιο συναρπαστική οπτικά μοτοσικλέτα GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ.

Advertisement

Η επετειακή έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στην Ελλάδα και η τιμή της ανέρχεται στις 19.995 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H Suzuki ετοιμάζει νέο Hayabusa το 2021

Τρόμος στη Φινλανδία: Suzuki GSX-R 1000 Super Enduro (+video)

Advertisement