Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκινάει το Adventure Meeting 2023

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκινάει το Adventure Meeting 2023

NEWSMOTO

Ξεκινάει το Adventure Meeting 2023

NEWSMOTO

Το 2ο Adventure Meeting είναι γεγονός και πραγματοποιείται από 30 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις σημαντικές διοργανώσεις στον κόσμο των δύο τροχών επιστρέφει φέτος με ακόμα μεγαλύτερο πνεύμα περιπέτειας. Το 2ο Adventure Meeting επιστρέφει το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου και είναι έτοιμο να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στους επισκέπτες.

Το 1ο Adventure Meeting είχε πραγματοποιηθεί στο Σοφικό Κορινθίας και τώρα είναι σειρά της Αττικής να φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας των adventure και scrambler μοτοσικλετών και θα μπορούν να τα οδηγήσουν σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές σε χώμα και άσφαλτο.

 

View this post on Instagram
Advertisement
Advertisement

 

A post shared by Bikeit.gr (@bikeit_gr)

Περισσότερες από 90 μοτοσικλέτες θα φιλοξενηθούν στον φιλικό χώρο της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν δραστηρίοτητες για ενήλικες και παιδιά, εκθέσεις, μουσική, φαγητό και ποτό. Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν μαθήματα οδήγησης για μικρούς και μεγάλους, σεμινάρια πρώτων βοηθειών και Trail Show από τον οδηγό αγώνων Λευτέρη Πίππο.

Advertisement

Η είσοδος στη διοργάνωση είναι 7 ευρώ και για δηλώσεις συμμετοχής για δοκιμή μοτοσικλετών μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της οργάνωσης. Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ. Την εκδήλωση διοργανώνει το bikeit.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών
Η Ευρώπη καλωσορίζει την εντυπωσιακή Kove 450 Rally (+video)|
Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto