Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στο Ιταλικό GP το ντεμπούτο του MotoGP 23 (+video)

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Ιταλικό GP το ντεμπούτο του MotoGP 23 (+video)

NEWSMOTO

Στο Ιταλικό GP το ντεμπούτο του MotoGP 23 (+video)

NEWSMOTO

H Dorna ανακοίνωσε την έλευση του ανανεωμένου videogame MotoGP 23 στις 8 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού GP στο Μουτζέλο.

Advertisement
Advertisement

Τα eSports στον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις καθώς οι διοργανώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και προσελκύουν χιλιάδες φίλους του είδους. Στο MotoGP, το αντίστοιχο πρωτάθλημα eSports έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και η Dorna έχει πάρει πολύ σοβαρά την διεξαγωγή του αφού το κοινό που το παρακολουθεί ολοένα και μεγαλώνει.

Η παρουσίαση λοιπόν του νέου επίσημου videogame του MotoGP δεν θα μπορούσε να μην γίνει με μεγαλοπρεπή τρόπο. Το νέο παιχνίδι MotoGP 23 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Ιταλικό Grand Prix στο Μουτζέλο επιβεβαιώνοντας το πόσο σοβαρά παίρνει η Dorna τα eSports.

Advertisement
Advertisement

Το νέο videogame θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και την πλατφόρμα Steam. Ανάμεσα στα καινούρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συναντάμε τη νέα επιλογή Καριέρας (Career Mode) η οποία γίνεται πλέον διαδραστική με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο.

Λειτουργεί με εξελιγμένο AI το οποίο επηρεάζει την απόδοση του αναβάτη στην πίστα ανάλογα με τον τρόπο που συμπεριφέρεται και πράττει στις εκτός πίστας δραστηριότητές του. Εκτός από την Career Mode το νέο MotoGP 23 περιλαμβάνει το νέο σύστημα Flag-to-Flag στους αγώνες, νέο σύστημα multiplayer και επιτρέπει το customizing του εξοπλισμού αναβάτη.

Advertisement

Στις 8 Ιουνίου, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου των αναβατών MotoGP για το Ιταλικό GP στο Μουτζέ λο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου παιχνιδιού.

Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Πρόβλημα τραυματισμού για τον πρωταθλητή
Ξεκίνησαν οι επιτυχίες για την QJMotor στο MotoGP
MotoGP Γαλλίας: Βασιλιάς του Λε Μαν ο Μπεζέκι, πτώση για Μπανάια