Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το κορυφαίο μοντέλο της Brixton (+video)

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το κορυφαίο μοντέλο της Brixton (+video)

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το κορυφαίο μοντέλο της Brixton (+video)

NEWSMOTO

Η Brixton Cromwell 1200 βρίσκεται στη χώρα μας με τιμή κάτω από τις 10.000 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Η Brixton μπήκε στην αγορά μοτοσικλέτας πριν από μερικά χρόνια έχοντας στην γκάμα της όμορφα, ρετρό μοντέλα μικρού κυβισμού. Θέλοντας να μπει σε περισσότερα… χωράφια η Brixton ξεκίνησε να τοποθετεί μεγαλύτερους κινητήρες στα μοντέλα της φτάνοντας τελικά να βάλει στην γκάμα της μέχρι και 500άρια δικύλινδρα μοτέρ.

Από ότι φαίνεται ούτε αυτό ήταν αρκετό για την Brixton η οποία μέσα στο 2022 παρουσίασε μια Cromwell με κινητήρα 1.200 κ.εκ. Η Cromwell 1200 παρουσιάστηκε πρώτα στις χώρες της Ασίας, αλλά γρήγορα «ταξίδεψε» μέχρι την Ευρώπη για να σταθεί δίπλα στα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε πριν από έναν χρόνο στην Αυστρία και πλέον το μοντέλο έφτασε στα καταστήματα και της χώρας μας.

Advertisement
Advertisement

Η Cromwell 1200 είναι εξοπλισμένη με έναν καινούριο, δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 1.222 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 83 ίππους και 108 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και ηλεκτρονικό ψεκασμό υψηλού επιπέδου της Dellorto ο οποίος έχει τεχνολογία Ride-by-Wire στο γκάζι.

Διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control), δύο επιλογές οδήγησης και σύστημα αυτόματης ρύθμισης της ταχύτητας (Cruise Control), ενώ το ABS στα φρένα είναι της Bosch.

Advertisement

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα ακολουθεί την δομή των κλασικών μοτοσικλετών με σήμα κατατεθέν το στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED εμπρός, το ρεζερβουάρ τύπου σταγόνας, το στρογγυλό ψηφιακό όργανο πληροφοριών TFT και την επίπεδη σέλα.

Το τιμόνι είναι φαρδύ για καλύτερο έλεγχο, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, χαρίζοντας μια ακόμα πινελιά στη μοτοσικλέτα.

Advertisement

Οι αναρτήσεις της Cromwell είναι της KYB με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Nissin με δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 235 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16 λίτρα.

Η νέα Brixton Cromwell 1200 είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στην τιμή των 9.995 ευρώ σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, πράσινο και γκρι. Μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της KSR Hellas.

Advertisement

Βίντεο του Brixton Cromwell 1200.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Brixton: Στην Ελλάδα το νέο Crossfire 500 XC (+video)
Η νέα Brixton Glanville 250 X διαθέσιμη στην Ελλάδα
Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους