Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Brixton: Στην Ελλάδα το νέο Crossfire 500 XC (+video)

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brixton: Στην Ελλάδα το νέο Crossfire 500 XC (+video)

NEWSMOTO

Brixton: Στην Ελλάδα το νέο Crossfire 500 XC (+video)

NEWSMOTO

Η Brixton Motorcycles πρόσθεσε στην γκάμα της ένα 500άρι scrambler με αυξημένες δυνατότητες off-road.

Advertisement
Advertisement

Η Αυστριακή Brixton είναι μια από τις εταιρείες που μας απασχόλησε πριν από μερικά χρόνια όταν έκανε την πρώτη της δυναμική εμφάνιση στην αγορά με τα ρετρό 125άρια της. Μπαίνοντας στο 2022 η εταιρεία πλέον διαθέτει 12 μοντέλα στην γκάμα της έχοντας φτάσει μέχρι και τα 500 κ.εκ. με τα δημοφιλή Crossfire.

Στις αρχές του χρόνου η Brixton είχε παρουσιάσει μια νέα, εντυπωσιακή έκδοση του Crossfire στο οποίο είχε δώσει την κωδική ονομασία 500 XC. Πρόκειται για μια scrambler μοτοσικλέτα η οποία δείχνει αμέσως τις προθέσεις της έχοντας μεγάλο εμπρός τροχό 19 ιντσών, ψηλό φτερό εμπρός και προστατευτικό κάλυμμα στον προβολέα. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο ψηλότερα για καλύτερο έλεγχο και εργονομικά η μοτοσικλέτα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη για να κάνει τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη τόσο στην κίνηση σε ασφάλτινους δρόμους, αλλά κυρίως στην κίνηση εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η Brixton δεν έχει μείνει μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της μοτοσικλέτας, αλλά ασχολήθηκε και με την οδηγική συμπεριφορά της. Οι αναρτήσεις της KYB έχουν αποκτήσει μεγαλύτερες διαδρομές με το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι να έχει αυξηθεί κατά 50 χιλ. και το πίσω μονό αμορτισέρ να έχει αυξηθεί κατά 130 χιλ. Αυτό έχει βοηθήσει να αυξηθεί και το συνολικό ύψος της μοτοσικλέτας από το έδαφος κάτι που την βελτιώνει πολύ την κίνηση σε χωμάτινες διαδρομές. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης Pirelli Scorpion Rally STR με τα φρένα να είναι της J.Juan και ABS.

Ο κινητήρας του Crossfire 500 XC είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 486 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 43 Nm ροπής. Συνοδεύεται από 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα A2. Στο κομμάτι του εξοπλισμού, η Crossfire έρχεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, προστατευτική επιφάνεια ψυγείου με το ανάγλυφο Crossfire-X από ανοξείδωτο ατσάλι, πλαϊνές προστατευτικές μπάρες σε μαύρο χρώμα με ειδική επίστρωση μεγάλης αντοχής και προστατευτικό Skid Pad αλουμινίου για επιπλέον προστασία στο κάτω μέρος του κινητήρα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 195 κιλά γεμάτη.

Advertisement

Η νέα Brixton Crossfire 500 XC είναι διαθέσιμη σε έναν χρωματισμό Desert Gold στην τιμή των 7.395 ευρώ. Μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της KSR Hellas.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η KSR Hellas A.E νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος Kawasaki στην Ελλάδα
Malaguti SPECTRE GP 125: Το νέο super παπί από την KSR Hellas!
Η Moto Morini στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas