Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα τα σεμινάρια οδήγησης City’s ART

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα τα σεμινάρια οδήγησης City’s ART

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα τα σεμινάρια οδήγησης City’s ART

NEWSMOTO

Το περίφημο City’s Advance Riding Training έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να εκπαιδεύσει αναβάτες και να μειωθούν τα ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά σχολεία ασφαλούς οδήγησης, το City’s Advance Riding Training έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να ανεβάσει το οδηγικό επίπεδο των αναβατών στη χώρα μας. Πολλοί ίσως γνωρίζεται το City’s ART μέσω του California Superbike School αφού η συγκεκριμένη ομάδα είναι που δημιούργησε το City’s ART.

Το City’s ART είναι ένα σχολείο εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης που απευθύνεται σε όλους τους μοτοσικλετιστές που θέλουν να μάθουν να οδηγούν με ασφάλεια. Πρόκειται για μια μικρογραφία του California Superbike School το οποίο καλύπτει οδηγικά θέματα όπως τον έλεγχο του γκαζιού, τον συγχρονισμό γκαζιού και αλλαγής κατεύθυνσης, την επιλογή γραμμής στη στροφή, την τοποθέτηση του σώματος και την οικολογική οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Το πλεονέκτημα του City’ ART είναι ότι το πρακτικό κομμάτι δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σε κάποιο αυτοκινητοδρόμιο, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποια πίστα καρτ ή σε κάποιο πάρκινγκ που πληρεί τις προδιαγραφές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 5,5 ώρες και το σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Ήδη έχουν υλοποιηθεί σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη, στη Νάξο, στα Γιάννενα και την Καλαμάτα.

Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ότι έχει καταγεγραμμένα στοιχεία απόδοσης της μείωσης των ατυχημάτων μετά την εφαρμογή του. Το πρόγραμμα μαθημάτων του 2024 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαζύγιο BMW Motorrad και Α. Παναγιωτόπουλος Α.Ε.
Απαγόρευσαν την κίνηση μοτοσυκλετών
Ποιος κατασκευαστής φέρνει στην Ευρώπη την ανταλλαγή μπαταριών

Advertisement