Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα η Daytona G200 με τιμή-πρόκληση

Ελλάδα 19:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η Daytona G200 με τιμή-πρόκληση

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα η Daytona G200 με τιμή-πρόκληση

NEWSMOTO

Η Daytona αναβαθμίζει για το 2024 την γκάμα των μοντέρνων-ρετρό μοντέλων της με το G200.

Advertisement
Advertisement

Με σύμμαχο τον όμορφο ρετρό σχεδιασμό και τον πλούσιο εξοπλισμό η νέα Daytona G200 by Zontes έρχεται να προστεθεί στην γκάμα μοντέλων του 2024. Η μοτοσικλέτα ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της οικογένειας G των Daytona και Zontes με σύγχρονες επιλογές που ενώνουν τον κόσμο των scrambler και των cafe racer.

Ο στρογγυλός προβολέας εμπρός με τον ιδιαίτερο DRL δακτύλιο και την κεντρική αλουμινένια μπάρα σίγουρα ξεχωρίζουν, ενώ το φαλτοκομμένο τελικό της εξάτμισης, το ασύμμετρο ψαλίδι και η λεπτή σιλουέτα της μοτοσικλέτας την κάνουν πολύ εκλεπτυσμένη. Ο κινητήρας της G200 είναι μονοκύλινδρος 198 κ.εκ. με απόδοση 22 ίππους και 19 Nm ροπής. Συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και πολύ προηγμένο σύστημα ψεκασμού που φροντίζει για ομαλή λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς το νέο Daytona G200 είναι πολύ στιβαρό και ευέλικτο χάρη στις ποιοτικές αναρτήσεις και τα δυνατά φρένα. Μπροστά συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ. και πίσω ένα αμορτισέρ με εσωτερικό δοχείο αζώτου υψηλής πίεσης. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS.

Πολύ καλό είναι και το επίπεδο εξοπλισμού της νέας μοτοσικλέτας. Το καινούριο Daytona διαθέτει ψηφιακή οθόνη LCD με ένδειξη θερμοκρασίας και πίεσης ελαστικών TPMS, διπλή USB θύρα QC3.0, μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης και μαγνητική κλειδαριά ασφαλείας. Το νέο G200 είναι διαθέσιμο από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.995 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα χρονιά, νέες τιμές για Daytona και Zontes
Daytona Virtus 125: Αστικός εξερευνητής
7+1 modern classic που θα ερωτευτείς

Advertisement