Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Virtus 125: Αστικός εξερευνητής

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daytona Virtus 125: Αστικός εξερευνητής

NEWSMOTO

Daytona Virtus 125: Αστικός εξερευνητής

NEWSMOTO

Το μικρό Virtus 125 προστίθεται στην γκάμα της Daytona φέρνοντας την περιπέτεια σε τιμή που… προκαλεί.

Advertisement
Advertisement

Μετά το εντυπωσιακό Virtus 300 το οποίο ήρθε νωρίτερα μέσα στη χρονιά να βάλει την Daytona δυνατά στην κατηγορία των crossover scooters, η εταιρεία έκανε το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας το μικρότερο αδερφάκι Virtus 125. Η δομή του νέου αυτού μοντέλου ακολουθεί πιστά το 300άρι έχοντας έναν περιπετειώδη χαρακτήρα με έντονες γραμμές και γραφικά.

Ο κινητήρας του νέου Virtus 125 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 124,8 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,5 Nm ροπής. Η κατανάλωση είναι χαμηλή και το ρεζερβουάρ πολύ μεγάλο στα 13,5 λίτρα κάτι που δίνει αυτονομία μεγαλύτερη των 450 χιλιομέτρων στο scooter. Η τροφοδοσία επίσης είναι πολύ ποιοτική δίνοντας έμφαση στις δυναμικές επιταχύνσεις και την πολιτισμένη λειτουργία.

Advertisement
Advertisement

Για να τονώσει τον crossover χαρακτήρα του η Daytona τοποθέτησε ποιοτικές αναρτήσεις στο Virtus 125 με τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ. εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα έχουν δίσκους τύπου μαργαρίτα και σύστημα CBS με δαγκάνες J.Juan, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω. Το βάρος του scooter είναι στα 156 κιλά.

Ο εξοπλισμός επίσης είναι εντυπωσιακός στο νέο Virtus 125 και περιλαμβάνει φαρδύ τιμόνι τύπου μοτοσικλέτας, ρυθμιζόμενες μανέτες, LED φώτα, LCD ψηφιακή οθόνη, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, 12V πρίζα, USB θύρα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless) και χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα. Το κερασάκι στην τούρτα του νέου Virtus 125 είναι η τιμή του η οποία είναι μόλις 2.495 ευρώ για ένα scooter που πραγματικά τα έχει όλα! Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μοντέρνο και οικονομικό το νέο Daytona Flert 110
Το όραμα της Daytona
Με ευρωπαϊκό αέρα έρχεται το Daytona Iris e125

Advertisement