Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Στη Ducati o Crutchlow

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στη Ducati o Crutchlow

NEWSMOTO

MotoGP: Στη Ducati o Crutchlow

NEWSMOTO

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η εργοστασιακή ομάδα της Ducati, στρατολογώντας τον ταλαντούχο Καλ Κράτσλου! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διετής, με τον 27χρονο αναβάτη να τρέχει για λογαριασμό της ιταλικής μάρκας τις σεζόν 2014 και 2015. Η ανακοίνωση ήρθε μερικές ημέρες μετά τη γνωστοποίηση από πλευράς Νίκι Χέιντεν πως η Ducati δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Όσο για τον Βρετανό, που είναι ο πρώτος από τη Γηραιά Αλβιώνα που θα οδηγήσει για εργοστασιακή ομάδα μετά από μία δεκαετία (το 2004 η Aprilia Racing είχε τους Σέιν Μπιρν και Τζέρεμι ΜακΟυίλιαμς), πήρε την απόφαση να φορέσει τα κόκκινα, βλέποντας πως η Yamaha δεν θα του προσέφερε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

Βλέπετε φέτος ο Κράτσλοου εντυπωσιάζει με την ιδιωτική Tech 3, έχοντας 4 παρουσίες στο βάθρο και όντας σταθερά ταχύτερος εκ των αναβατών δορυφορικών ομάδων. Όμως με τους Χόρχε Λορένθο και Βαλεντίνο Ρόσι στην εργοστασιακή ομάδα (και τα συμβόλαια τους να αφορούν και στο 2015), η πόρτα ήταν κλειστή.

Advertisement
Advertisement

Πάει λοιπόν στη Ducati για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο (που έκανε την ίδια διαδρομή ένα χρόνο νωρίτερα), σε μία προσπάθεια να αυξήσουν τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας της Desmosedici, της μοτοσυκλέτας δηλαδή της ιταλικής ομάδας που έχει τρία χρόνια να κερδίσει αγώνα (τελευταία νίκη το 2010 στην Αυστραλία διά χειρός Κέισι Στόνερ). Όσο για τη δική του θέση στην Tech3, θα την πάρει ο αναβάτης της κατηγορίας Moto2, Πωλ Εσπαργκαρό.