Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Συνεχίζονται οι δοκιμές της ηλεκτρικής Ducati

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζονται οι δοκιμές της ηλεκτρικής Ducati

NEWSMOTO

Συνεχίζονται οι δοκιμές της ηλεκτρικής Ducati

NEWSMOTO

Η Ducati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και το πρώτο βίντεο από τις δοκιμές του ηλεκτρικού μοντέλου της για την MotoE κατηγορία του MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες δοκιμές του ηλεκτρικού V21L έλαβαν χώρα τέλη Δεκέμβρη στο Misano με οδηγό εξέλιξης τον Michele Pirro, ενώ τώρα την σκυτάλη εξέλιξης αναλαμβάνει ο Alex de Angelis για να δοκιμάσει το αγωνιστικό πρωτότυπο για λογαριασμό της Ducati στην πίστα της Vallelunga.

Ο 38χρονος αναβάτης από το Σαν Μαρίνο εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Ιταλικής ομάδας, ώστε με την εμπειρία του από τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα MotoE να συνδράμει στη διαδικασία εξέλιξης της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο project είναι χωρίς αμφιβολία ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της Ιταλικής εταιρείας, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχή της ηλεκτρικής εποχής της Ducati.

Ο επικεφαλής της Ducati eMobility, Roberto Canè, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που το πρωτότυπο της Ducati για το Πρωτάθλημα MotoE πάτησε πίστα για πρώτη φορά, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό η διαδικασία ανάπτυξης του project. Η σκληρή δουλειά όλης της ομάδας αποδίδει καρπούς γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη συνεχή πρόοδο που παρουσιάζει η μοτοσυκλέτα και αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση. Μέσα σε τέσσερις μήνες το πρωτότυπό μας έχει ήδη στρίψει στις περισσότερες ιταλικές πίστες αφήνοντας πολύ θετικά δείγματα γραφής. Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά το βέβαιο είναι ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Advertisement

Μέσα στους επόμενους μήνες η Ducati θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Η Ducati αποκλειστικός κατασκευαστής των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών του MotoE
Η Ducati συνεχίζει την ανοδική της πορεία
Το πρώτο αγωνιστικό e-bike της Ducati (video)