NEWSMOTO

Συνεχίζεται η προσφορά της Benelli για τα TRK 702 και 702Χ

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζεται η προσφορά της Benelli για τα TRK 702 και 702Χ

NEWSMOTO

Συνεχίζεται η προσφορά της Benelli για τα TRK 702 και 702Χ

NEWSMOTO

Μέχρι τέλος Μαρτίου θα διαρκέσει η προσφορά της Benelli για το TRK 702.

Advertisement
Advertisement

Η καινούρια Benelli TRK 702/702Χ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις αγορές της Ευρώπης «γράφοντας» σπουδαία νούμερα και στην Ελλάδα. Η ζήτηση είναι μεγάλη και οι άνθρωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι κάθε μοτοσικλέτα που έρχεται στην Ελλάδα κατευθείαν παραδίδεται σε πελάτες.

Λόγω της μεγάλης αυτής ζήτησης η Motoway, επίσημη αντιπροσωπεία της Benelli στην Ελλάδα, αποφάσισε να παρατείνει την προσφορά που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά για το δημοφιλές adventure μοντέλο. Η προσφορά έχει να κάνει με τις τρεις εργοστασιακές αλουμινένιες βαλίτσες που δίνει δώρο η Benelli μαζί με κάθε καινούριο TRK 702.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις βαλίτσες οι αναβάτες θα λάβουν εγκατεστημένες τις βάσεις και τα κάγκελα προσαρμογής, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την εργονομία και τις ταξιδιωτικές ικανότητες της μοτοσικλέτας. Η παράταση της προσφοράς ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024.

Η Benelli TRK 702 είναι μια μοτοσικλέτα με έντονη προσωπικότητα και πολύ μεγάλες ικανότητες τόσο στην καθημερινή χρήση, όσο και στις εξορμήσεις. Ο δικύλινδρος κινητήρας σε σειρά των 698 κ.εκ. αποδίδει 70 ίππους και 70 Nm ροπής προσφέροντας μια βελούδινη και ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης σε όλα τα τερέν. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με πιρούνι 50 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω και τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκους 320 χιλ. εμπρός και σύστημα ABS.

Advertisement

Την καινούρια Benelli TRK 702 και 702 X μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο της Motoway στην τιμή των 7.980 ευρώ (8.349 για το 702 X).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Benelli RCX 185: Ο πρίγκηπας της πόλης
Benelli TRK 502 X: Ένεση ελευθερίας (+video)
Το Benelli TRK 251 είναι ο ιδανικός «φονέας γιγάντων» (+τιμές)