NEWSMOTO

Benelli TRK 502 X: Ένεση ελευθερίας (+video)

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Benelli TRK 502 X: Ένεση ελευθερίας (+video)

NEWSMOTO

Benelli TRK 502 X: Ένεση ελευθερίας (+video)

NEWSMOTO

Φοράς το κράνος σου, ανεβαίνεις στη σέλα της μοτοσικλέτας, κουμπώνεις την πρώτη σχέση και απλά φεύγεις με την ποιοτική Benelli TRK 502 X.

Advertisement
Advertisement

Η λέξη μοτοσικλέτα για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένη με την ταχύτητα, την ευκολία, τη γρήγορη μετακίνηση, ωστόσο μία είναι η λέξη που πραγματικά αντιπροσωπεύει αυτό το μαγικό όχημα. Ελευθερία!

Από τις αρχές του περασμένου αιώνα έως και τις μέρες μας κάθε άνθρωπος που έχει έστω και μια φορά στη ζωή του βρεθεί στη σέλα μιας μοτοσικλέτας έχει αισθανθεί αυτό το μοναδικό συναίσθημα της απόλυτης απελευθέρωσης.

Ιδιαίτερα κάποιες μοτοσικλέτες όπως η Benelli TRK 502 X έχουν στο DNA τους γραμμένες «λέξεις» που συνάδουν με την ελευθερία προσθέτοντας επίσης στοιχεία όπως εξόρμηση, ανεμελιά, εξερεύνηση.

Advertisement
Advertisement

Η best seller μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρείας εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο δίκυκλο εκείνων που θέλουν να απολαμβάνουν καθημερινά τη μοτοσικλέτα τους, είτε κινούνται στην πόλη, είτε ταξιδεύουν.

Το μεγάλο της προσόν κρύβεται στον ταλαντούχο και πολυδιάστατο χαρακτήρα της που δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη ανά πάσα στιγμή να κάνει ότι θελήσει απροβλημάτιστα.

Advertisement

Θέλοντας να επιβεβαιώσουμε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα της TRK 502 X αποφασίσαμε να κάνουμε μια εξόρμηση, όπως θα την έκανε κάποιος αν σηκωνόταν ένα Σάββατο πρωί και ήθελε απλά να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Advertisement

Η Benelli TRK 502 X είναι εξοπλισμένη με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 500 κ.εκ. απόδοσης 47,6 ίππους και 46 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλ. εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με δύο δίσκους 320 χιλ. εμπρός και ABS.

Η έκδοση X συνοδεύεται από τροχούς ακτινωτούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης της Metzeler.

Advertisement

Φορέσαμε κράνος, καβαλήσαμε την Benelli, κουμπώσαμε πρώτη σχέση και φύγαμε. Το πού δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει το πώς και σε αυτό νιώσαμε τη σιγουριά και τη διασκέδαση που προσφέρει η TRK 502 X σε αυτοκινητόδρομο, επαρχιακές στροφές και κίνηση σε χωμάτινους δρόμους.

Απολαύστε την εξόρμηση του newsmoto με το Benelli TRK 502 X.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Benelli TRK 251 είναι ο ιδανικός «φονέας γιγάντων» (+τιμές)
Τι περιμένουμε από τη Benelli το 2024
Με μονόμπρατσο ψαλίδι και superquadro κινητήρα το Benelli Tornado 400