Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Seat MO 125 με πόσο;

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat MO 125 με πόσο;

NEWSMOTO

Seat MO 125 με πόσο;

NEWSMOTO

Χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια της Τεχνοκάρ το ηλεκτρικό Seat MO 125 γίνεται πιο προσιτό από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και τεχνολογικά προηγμένα ηλεκτρικά scooter της αγοράς είναι χωρίς αμφιβολία το Seat MO 125. Το ισπανικό scooter είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 7 kW ο οποίος το βοηθάει να έχει επιδόσεις scooter 125 κ.εκ. με πολύ εκρηκτικές επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα στα 95 χλμ./ώρα.

Τα τρία προγράμματα οδήγησης φροντίζουν να διασφαλίσουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του αναβάτη στην καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα οι αναρτήσεις και τα φρένα χαρίζουν ευελιξία και ασφάλεια στο δρόμο. Από την άλλη, το επαναστατικό σύστημα μπαταρίας παρέχει ευκολία στη φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο με την αυτονομία να είναι στα 137 χιλιόμετρα σε μεικτές συνθήκες οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Τη χρηστικότητα του scooter αυξάνει ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα 50 λίτρων και η USB θύρα φόρτισης, ενώ το εξελιγμένο σύστημα συνδεσιμότητας με την ειδική εφαρμογή για smartphone κάνουν την κάθε διαδρομή παιχνίδι.

Πλέον, η απόκτηση του Seat MO 125 γίνεται πιο ελκυστική χάρη στην ειδική τιμή που έχει δημιουργήσει η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. Η εταιρεία προχώρησε σε έκπτωση 1.500 ευρώ στο scooter το οποίο πλέον με την προσθήκη της επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» μειώνεται στα 3.990 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια μείωση τιμής που φτάνει συνολικά τα 2.800 ευρώ από την αρχική τιμή των 6.790 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Seat MÓ 125: Δοκιμές σε άμμο και χιόνι
Τα νέα scooter της Ελληνικής Αστυνομίας είναι… αλλιώς
Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)

Advertisement