Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρωτοποριακό hoverboard μετατρέπεται σε Go-Kart

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτοποριακό hoverboard μετατρέπεται σε Go-Kart

NEWSMOTO

Πρωτοποριακό hoverboard μετατρέπεται σε Go-Kart

NEWSMOTO

Η Segway λάνσαρε στο Λας Βέγκας ένα απίθανο 2 σε 1 ηλεκτρικό hoverboard που γίνεται και go-kart όποτε θέλεις.

Advertisement
Advertisement

Η Segway-Ninebot είναι από τις εταιρείες που συνεχώς έχουν κάτι καινούρια και πρωτοποριακό να επιδείξουν στον κόσμο του mobility. Στην Έκθεση CES 2024 ο τεχνολογικός κολοσσός από την Κίνα έκλεψε την παράσταση παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων το μοναδικό της Ninebot S2.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό hoverboard πατίνι ισορροπίας το οποίο έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε τέτοιου είδους όχημα. Για αρχή, το Ninebot S2 διαθέτει μια κεντρική κολόνα ανάμεσα στις θέσεις των ποδιών που καταλήγει σε μια σέλα. Η κεντρική κολόνα επίσης βοηθάει στο στρίψιμο, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 18 χλμ./ώρα και η αυτονομία είναι στα 35 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Με διαφορά όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του hoverboard είναι ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο καρτ της Segway. Το GoKart Pro 2 είναι ένα ολοκληρωμένο καρτ το οποίο στο πίσω μέρος ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το Ninebot S2 και να κινηθεί σε κάποιο πάρκο ή πίστα. Στην περίπτωση του GoKart Pro 2 η απόδοση είναι αυξημένη και η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 43 χλμ./ώρα ξεκλειδώνοντας το Race Mode, ενώ υπάρχει και επιλογή προγράμματος για drift.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το καρτ της Segway μπορεί όταν βρίσκεσαι στο σπίτι να συνδεθεί με τον υπολογιστή ή την παιχνιδομηχανή και να μετατραπεί σε gaming station χρησιμοποιώντας το τιμόνι και τα χειριστήρια του καρτ.

Advertisement

Εκτός από το Ninebot S2, η Segway παρουσίασε επίσης ένα off-road ηλεκτρικό ποδήλατο, το Xyber. Το στιλάτο ποδήλατο
έχει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 175 Nm και η μπαταρία είναι διπλή χωρητικότητας 2,88 kWh συνολικά με αυτονομία 152 χιλιόμετρα. Τέλος, η Segway παρουσίασε τη νέα γενιά ηλεκτρικού πατινιού eKickScooter E2 Pro το οποίο διαθέτει σύστημα Traction Control!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χαρτοφύλακας με ρόδες ή χρηστικό last mile πατίνι; (+video)
Νέο ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi
Ναι, η McLaren βγάζει και ηλεκτρικό πατίνι!