Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέο ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi

Mobility

Νέο ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi

Mobility

Το νεότερο δημιούργημα του κινεζικού κολοσσού, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Πέραν της καταξίωσης του ονόματός της, στις τηλεπικοινωνίες, η Xiaomi έχει καθιερωθεί ως κυρίαρχος παίκτης στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο ηλεκτροκίνησης.

Από τα ηλεκτρικά της ποδήλατα, μέχρι τα ηλεκτρικά πατίνια, ακόμη και τα ιδιόμορφα οχήματα, όπως ένα ηλεκτρικό καρτ και ένα μονότροχο, πολλές συσκευές mobility της Xiaomi είναι διασκεδαστικές και κατά κάποιο τρόπο πρακτικές για τους κατοίκους της πόλης.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Xiaomi συνεχίζει να επεκτείνει την ήδη πλούσια γκάμα nobility. Στην Ευρώπη, η μάρκα λάνσαρε το νεότερο πατίνι της, το Electric Scooter 4 Go.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας τα χνάρια των μεγαλύτερων «αδερφών» του, των 4 Pro, 4 Ultra και 4 Lite, το 4 Go είναι το ελαφρύτερο και πιο προσιτό στη σειρά 4.

Το Xiaomi 4 Go τροφοδοτείται από έναν μπροστινό ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο με ονομαστική ισχύ 250 Watt.

Με κορυφαία ισχύ στα 450 Watt, προσφέρει στο πατίνι τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα. Όπως και τα πιο premium «αδέρφια» του, διαθέτει επίσης τρία προγράμματα οδήγησης.

Advertisement

Το 4 Go κινεί μια μικρότερη μπαταρία 165 Watt-hour (7,6 Amp/h), η οποία εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το μικρότερο βάρος του. Παρά τη μικρότερη μπαταρία, η Xiaomi επικαλείται μια μάλλον εντυπωσιακή αυτονομία 18 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια εταιρία από το «πουθενά» θα φτάσει στην κορυφή;
Αυτό είναι το ηλεκτρικό της Xiaomi
Ο φιλόδοξος στόχος της Xiaomi στην αυτοκινητοβιομηχανία

Advertisement