Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες του KTM 1390 Super Duke R (+video)

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του KTM 1390 Super Duke R (+video)

NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες του KTM 1390 Super Duke R (+video)

NEWSMOTO

Το καινούριο θηριώδες naked των Αυστριακών θα είναι πιο ισχυρό, θα έχει αεροδυναμικά βοηθήματα και θα θυμίζει το 990 Duke.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση του νέου KTM 990 Duke και η ανανέωση των μικρότερων Duke νωρίτερα μέσα στη χρονιά, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της KTM. Η αυστριακή εταιρεία όπως όλα δείχνουν το 2024 θα φρεσκάρει ολοκληρωτικά και το μεγάλο της Super Duke αλλάζοντας τόσο την εμφάνιση όσο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν από την KTM έχουν να κάνουν με το νέο 1390 Super Duke R το οποίο ακολουθεί τη σχεδιαστική δομή του 990 Duke. Το σημείο στο οποίο ξεχωρίζει είναι σίγουρα η μάσκα στο εμπρός μέρος με το πολυγωνικό DRL και το διπλό προβολέα στο κέντρο.

Advertisement
Advertisement

Το φωτιστικό σώμα εμπρός όμως μπορεί να το έχουμε ξαναδεί στην περίπτωση του νέου 990 Duke, αλλά εκείνο που δεν έχουμε ξαναδεί είναι τα αεροδυναμικά φτερά που έχει προσθέσει η KTM στην 1390 Super Duke R. Τα φτερά είναι ενσωματωμένα στα πλευρικά φέρινγκ και δεν ξεχωρίζουν εύκολα, ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά επιβεβαιώνει το πακέτο αεροδυναμικής ενίσχυσης της μοτοσικλέτας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KTM (@ktm_official)

Advertisement

Ο κινητήρας είναι επίσης καινούριος με μεγαλύτερη χωρητικότητα, ωστόσο θα παραμείνει δικύλινδρος V2. Η ισχύς δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά υπολογίζεται κοντά στους 180 ίππους, ενώ οι αναρτήσει θα είναι σίγουρα τς WP Apex ίσως ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες και τα φρένα της Brembo. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το θηριώδες 1390 Super Duke R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Επιστροφή του KTM 990 Duke στην EICMA 2023
Ελκυστικές τιμές για KTM και Husqvarna
Με άγριες διαθέσεις έρχεται η KTM 790 Duke του 2024 (+video)