Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ελκυστικές τιμές για KTM και Husqvarna

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελκυστικές τιμές για KTM και Husqvarna

NEWSMOTO

Ελκυστικές τιμές για KTM και Husqvarna

NEWSMOTO

Δημοφιλή μοντέλα της KTM και της Husqvarna ώρα σε δελεαστικές τιμές για όλους.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη αντιπροσωπεία των KTM και Husqvarna στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. προχωράει σε μια σημαντική μείωση στις τιμές δημοφιλών μοντέλων. Πιο συγκεκριμένα τα KTM 125 Duke, KTM 390 Duke, KTM 390 Adventure και Husqvarna Svartpilen 401 γίνονται πλέον ακόμα πιο δελεαστικά με νέες ανταγωνιστικές τιμές.

Το κλασικό μοντέλο Husqvarna Svartpilen 401 είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στην τιμή των 6.080 ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ λιγότερα από την αρχική του τιμή. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα με ιδιαίτερο στυλ, έναν ικανό μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 44 ίππων και κορυφαίες αναρτήσεις της WP.

Advertisement
Advertisement

Η λιλιπούτεια KTM 125 Duke προσφέρεται στην τιμή των 5.090 ευρώ και αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις γεμάτες διασκέδαση. Από την άλλη, το best seller ΚΤΜ 390 Duke έρχεται πλέον στην τιμή των 6.290 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο 390 Adventure στην τιμή των 6.990 ευρώ.

Ακόμα και η κορυφαία έκδοση KTM 390 Adventure SW με τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα αποκτά την πολύ δελεαστική τιμή των 7.890 ευρώ με τον πλούσιο εξοπλισμό της να ξεχωρίζει. Όλες τις μοτοσικλέτες της KTM και της Husqvarna μπορείτε να τις βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Πέτρος Πετρόπουλος μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, ενώ θα επωφεληθείτε και από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Santander Consumer Finance.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με άγριες διαθέσεις έρχεται η KTM 790 Duke του 2024 (+video)
Η Brabus 1300R Masterpiece Edition αγγίζει την τελειότητα (+video)
Αυτή είναι η πιο hardcore KTM 890 Adventure

Advertisement