Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρωταθλητής BSB «λιώνει» την Triumph Street Triple 765 RS (+video)

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωταθλητής BSB «λιώνει» την Triumph Street Triple 765 RS (+video)

NEWSMOTO

Πρωταθλητής BSB «λιώνει» την Triumph Street Triple 765 RS (+video)

NEWSMOTO

Ο νικητής του TT Isle of Man, Peter Hickman οδηγεί στην πίστα της Jerez την καινούρια Triple RS.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι η χρονιά ριζικής ανανέωσης της εκρηκτικής Street Triple 765 της Triumph. Η βρετανική μάρκα μετέφερε στο naked μοντέλο της αρκετή από την τεχνογνωσία που απέκτησε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό για μια ήδη αποδεδειγμένα ελκυστική μοτοσικλέτα.

Για να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, η Triumph αποφάσισε να οργανώσει ένα ιδιαίτερο track day με έναν από τους καλύτερους αναβάτες Road Racing στον κόσμο. Ο Peter Hickman το 2022 σάρωσε τον διάσημο αγώνα TT Isle of Man με νίκες στις κατηγορίες Superbike (με BMW M1000RR) και Supersport (με Triumph Daytona 765RS), ενώ αγωνίστηκε στο Βρετανικό (BSB) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supebike (WSBK).

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός αναβάτης λοιπόν έφερε στην πίστα της Jerez στην Ισπανία την αγωνιστική του Triumph Daytona 765RS και την έβαλε δίπλα-δίπλα με την καινούρια Street Triple 765RS. Ο Hickman αφού έκανε μερικούς γύρους με την αγωνιστική του μοτοσικλέτα ανέβηκε στη σέλα της Triple. Ο Βρετανός εντυπωσιάστηκε από την naked μοτοσικλέτα διαπιστώνοντας πόσο ευκολοδήγητη και διασκεδαστική είναι σε μια πίστα παγκοσμίου επιπέδου.

Το αλουμινένιο πλαίσιο συνεργάζεται εξαιρετικά με τις αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από ένα πιρούνι της Showa εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ της Ohlins πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Ο κινητήρας είναι τρικύλινδρος 765 κ.εκ. με τεχνολογία από MotoGP και απόδοση 130 ίππους. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με προηγμένα ηλεκτρονικά όπως 5 επιλογές οδήγησης (και Track), ρυθμιζόμενο traction control με ευαισθησία κλίσης, quickshifter, ABS Στροφής και σύστημα ελέγχου της σούζας.

Advertisement

Δείτε τον Peter Hickman να λιώνει την Street Triple 765 RS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόδραση με την Tiger της Triumph!
Καλύτερη ηλεκτρική μοτοσικλέτα 2023 η Triumph TE-1 (+video)
Πώς θα σας φαινόταν μια Triumph Trident 660 RS; (+video)