Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η Moto Guzzi V7 Corsa (+video)

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η Moto Guzzi V7 Corsa (+video)

NEWSMOTO

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η Moto Guzzi V7 Corsa (+video)

NEWSMOTO

Εμπνευσμένη από τους κλασικούς αγώνες αντοχής η Moto Guzzi V7 Stone Corsa είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η Moto Guzzi στη μακρά της ιστορία έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες στους αγώνες μοτοσικλέτας. Μπορεί τις τελευταίες δεκαετίες να μην την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο θεσμό, αλλά οι Ιταλοί πάντα είχαν στο DNA τους τον ανταγωνισμό και τις πίστες.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δημιούργησαν το 2019 το ενιαίο πρωτάθλημα Fast Endurance Trophy στο οποίο ειδικά διαμορφωμένα V7 Stone αγωνίζονταν σε διάφορες πίστες της Ιταλίας. Θέλοντας να ενισχύσει τον θεσμό και να δείξει ότι το Fast Endurance Trophy είναι πολύ σημαντικός για την Moto Guzzi η εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει μια ειδική έκδοση της V7 Stone.

Advertisement
Advertisement

Τι αποτέλεσμα ήταν η V7 Stone Corsa, μια μοτοσικλέτα εμπνευσμένη από τις πίστες και την φιλοσοφία των αγώνων. Το βασικό χαρακτηριστικό της Corsa είναι ο χρωματισμός. Το μεταλλικό γκρι χρώμα συνδυάζεται με την επιθετική κόκκινη λωρίδα που διατρέχει κάθετα τη μάσκα και συνεχίζει στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ καυσίμου και τα πλαϊνά καπάκια.

Το κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα είναι διαθέσιμο στα προαιρετικά αξεσουάρ της μοτοσικλέτας, ενώ το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης καθρέφτες που προσαρμόζονται στα αντίβαρα του τιμονιού και μαύρη τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο αλουμίνιο billet. Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα παραμένει ίδια με την βασική έκδοση με τον δικύλινδρο κινητήρα των 853 κ.εκ. να αποδίδει 65 ίππους και 73 Nm ροπής.

Advertisement

Η νέα έκδοση Moto Guzzi V7 Stone Corsa κοστίζει 10.590 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Advertisement

Δείτε τη νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάπως έτσι θα είναι η νέα Moto Guzzi Stelvio
Πιο προσιτή από ποτέ η ριζοσπαστική Moto Guzzi V85TT
Δοκιμή: Moto Guzzi V100 S Mandello

Advertisement