Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάπως έτσι θα είναι η νέα Moto Guzzi Stelvio

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάπως έτσι θα είναι η νέα Moto Guzzi Stelvio

NEWSMOTO

Κάπως έτσι θα είναι η νέα Moto Guzzi Stelvio

NEWSMOTO

Μεγάλο «μπαμ» ετοιμάζει η Moto Guzzi στην έκθεση EICMA τον Νοέμβριο με την έλευση της Stelvio.

Advertisement
Advertisement

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Moto Guzzi είναι έτοιμη να επαναφέρει στην γκάμα της την Stelvio. Έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις τους προηγούμενους μήνες τη μοτοσικλέτα να κυκλοφορεί στους δρόμους με έντονο καμουφλάζ και να δοκιμάζεται από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Πλέον η μοτοσικλέτα έχει πάρει την τελική της μορφή, κάτι που αποδείχτηκε από φρέσκιες κατασκοπευτικές εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η Moto Guzzi Stelvio είναι βασισμένη στην V100 Mandello χρησιμοποιώντας το ίδιο πλαίσιο και κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το δικύλινδρο σύνολο, εγκάρσια τοποθετημένο, των 1.042 κ.εκ. είναι υγρόψυκτο και αποδίδει 115 ίππους και 100 Nm ροπής συνοδευόμενο από πλούσια παλέτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης. Στην περίπτωση της Stelvio θα υπάρξει έκδοση και με ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Ohlins, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Moto Guzzi και ο Όμιλος Piaggio θα λανσάρει ένα εξελιγμένο σύστημα ραντάρ με Adaptive Cruise Control στη μοτοσικλέτα.

Στις εικόνες φαίνεται η μοτοσικλέτα να είναι βαμμένη σε πορτοκαλί/ασημί με τους τροχούς να είναι ακτινωτούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Η μετάδοση θα συνεχίσει να γίνεται μέσω άξονα που παίζει και το ρόλο του μονόμπρατσου ψαλιδιού, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια μεγάλη, ανθεκτική σχάρα.

Advertisement

Η Moto Guzzi Stelvio είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις αρχές Νοεμβρίου, στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο.

Advertisement

photo credit: MCN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μέσα στο 2023 θα δούμε την Moto Guzzi V100 Stelvio
Πιο προσιτή από ποτέ η ριζοσπαστική Moto Guzzi V85TT
Δοκιμή: Moto Guzzi V100 S Mandello