Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πότε έρχεται η Kove MX250 στην Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε έρχεται η Kove MX250 στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Πότε έρχεται η Kove MX250 στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Το ανταγωνιστικό και πολύ προσιτό χωμάτινο Kove MX250 θα μας απασχολήσει πολύ το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η Kove τάραξε τα νερά της χωμάτινης κατηγορίας με την ανακοίνωση της έλευσης του νέου MX250. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό motocross μοντέλο το οποίο είναι ιδανικό τόσο για έμπειρους, όσο και νεοφερμένους στην κατηγορία αναβάτες που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στο μαγικό κόσμο του off-road.

Η Kove έχει μεγάλη εμπειρία στις χωμάτινες μοτοσικλέτες κυρίως από την παρουσία της στο Rally Dakar, περνώντας την αυτούσια στις πίστες του MX. Η MX250 είναι εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 249 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 41 ίππους και 27 Nm ροπής με τη βοήθεια ενός ποιοτικού ψεκασμού. Το πλαίσιο είναι περιμετρικό ατσάλινο και συνεργάζεται με εξαιρετικές αναρτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 305 χιλ. και πίσω ένα αμορτισέρ διαδρομής 315 χιλ. Το σημαντικό εδώ είναι ότι τόσο το αμορτισέρ όσο και το πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 101 κιλά και τα φρένα έχουν δίσκους με ακτινικές δαγκάνες, ενώ οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Η καινούρια μοτοσικλέτα της Kove σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η αύξηση της ενασχόλησης με το χώμα των αναβατών τα τελευταία χρόνια και ο δεύτερος η απίθανη τιμή της μοτοσικλέτας. Η MX250 κοστίζει 5.950 ευρώ και αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2024.

Advertisement

Η νέα Kove MX250.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τι έκανε η Kove στο φετινό Rally Dakar (+video)
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024
Δεν θα πιστεύεις την τιμή της Kove 800X Pro