NEWSMOTO

Δείτε τι έκανε η Kove στο φετινό Rally Dakar (+video)

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τι έκανε η Kove στο φετινό Rally Dakar (+video)

NEWSMOTO

Δείτε τι έκανε η Kove στο φετινό Rally Dakar (+video)

NEWSMOTO

Η Kove δημιούργησε ένα βίντεο ανασκόπησης του φετινού Rally Dakar γεμάτο συναισθήματα και εντάσεις.

Advertisement
Advertisement

Η συμμετοχή της Kove Moto στο φετινό Rally Dakar δεν πέρασε απαρατήρητη με την εργοστασιακή ομάδα από την Κίνα να κατεβαίνει στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου με τέσσερις μοτοσικλέτες. Ανάμεσα στους αναβάτες που πήραν μέρος ήταν και ο εξαιρετικά ταλαντούχος και ανερχόμενος Μέισον Κλάιν ο οποίος είχε στα χέρια του την ανταγωνιστική 450 Rally EX, όπως και ο εργοστασιακός αναβάτης Ξαβιέ Φλικ.

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Rally Dakar χαρακτηρίστηκε από όλους το πιο δύσκολο και απαιτητικό, οι αναβάτες της Kove ακολούθησαν πιστά το πλάνο της ομάδας και έδειξαν ιδιαίτερη αποφασιστικότητα, αφοσίωση και αντοχή. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και με ομαδικό πνεύμα πέτυχαν τους στόχους τους που ήταν να αντλήσουν πληροφορίες, εμπειρία και τεχνογνωσία για το μέλλον. Άλλωστε η Kove έχει ξεκαθαρίσει ότι το τετραετές πλάνο της θα την οδηγήσει στη νίκη.

Advertisement
Advertisement

Τον απαιτητικό αγώνα φέτος δεν κατάφεραν να τερματίσουν οι Μέισον Κλάιν και Ξαβιέ Φλικ, ωστόσο οι υπόλοιποι αναβάτες τερμάτισαν και ανέβηκαν στη ράμπα των νικητών με τις Kove 450 Rally EX.

Στο πλευρό των αναβατών της Kove βρέθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας Ξου Ζάνγκ ο οποίος μάλιστα έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία αντικατοπτρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνολική φιλοσοφία της μάρκας. Η Kove υπόσχεται ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή και ενωμένη την επόμενη χρονιά στο Rally Dakar έχοντας περισσότερη εμπειρία, στοχεύοντας αυτήν τη φορά να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της Kove από το Dakar 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με απίστευτη τιμή έρχεται το motocross της Kove (vid)
Δεν θα πιστεύεις την τιμή της Kove 800X Pro
Φρεσκάρισμα για το Kove Maverick 500 του 2024