Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)

NEWSMOTO

Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)

NEWSMOTO

H ΚΤΜ 1290 Super Adventure S μπορεί πλέον να περηφανεύεται ότι είναι μια καθόλα premium πρόταση στην δημοφιλέστατη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί την KTM να την έχουμε συνδυάσει με ισχυρές επιδόσεις, σπορ συμπεριφορά και «ready to race» φιλοσοφία, ωστόσο η Αυστριακή μάρκα – ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια – δεν ξεχνάει την πολυτέλεια στα μοντέλα της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα premium προσέγγισης είναι το νέο 1290 Super Adventure S το οποίο στην έκδοση του 2023 αγγίζει πλέον ανώτερα επίπεδα πολυτέλειας και εξοπλισμού. Κοιτάζοντας και μόνο το νέο 1290 Adventure S μπορείς να καταλάβεις ότι το φινίρισμα και η βαφή είναι πλέον πολύ υψηλού επιπέδου.

Advertisement
Advertisement

Τα γραφικά είναι ραφιναρισμένα, ενώ σε κάθε λεπτομέρεια έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι τόσο εργονομικά, όσο και ποιοτικά άρτιο. Εκτός από τις αναγνωρισμένες αναρτήσεις της WP και τα πανίσχυρα φρένα της Brembo, η KTM έχει συνεργασίες και με άλλες κορυφαίες εταιρείες – όπως για παράδειγμα με την Pankl στα συστήματα συμπλέκτη – προκειμένου όλα τα εξαρτήματα να είναι ποιοτικά.

Στον εξοπλισμό τα πράγματα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα καθώς στο νέο 1290 Super Adventure S συναντάμε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην κατηγορία. Ξεκινώντας από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, βρίσκουμε το σύστημα Adaptive Cruise Control το οποίο λίγες και μόνο premium μοτοσικλέτες διαθέτουν.

Advertisement

Νέο είναι το σύστημα ενεργητικών προβολέων το οποίο συνεργάζεται με το σύστημα ραντάρ για να προσφέρει την μέγιστη δυνατή δέσμη φωτός εκεί ακριβώς που τη χρειάζεται ο αναβάτης. Αναβαθμισμένη είναι και η οθόνη TFT 7 ιντσών με κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και νέο σύστημα έλεγχου από το τιμόνι.

Advertisement

Από όποια πλευρά κι αν κοιτάξει κανείς πλέον το νέο KTM 1290 Adventure S θα διαπιστώσει ότι όλα πάνω του είναι τοποθετημένα προσεκτικά και ποιοτικά. Η απάντηση λοιπόν στο κατά πόσο premium είναι το 1290 Super Adventure S, είναι «Super Premium»!

Βίντεο του 1290 Super Adventure S 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο KTM 890 SMT (+video)
Αυτά είναι τα enduro της KTM για το 2024 (+video)
Εκρηκτική KTM Super Duke RR: 180 ίπποι, 180 κιλά