Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πληθαίνει η γκάμα των scooter της Suzuki (vid)

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πληθαίνει η γκάμα των scooter της Suzuki (vid)

NEWSMOTO

Πληθαίνει η γκάμα των scooter της Suzuki (vid)

NEWSMOTO

Η Suzuki παρουσίασε στην Intermot μια νέα, ενδιαφέρουσα έκδοση του κορυφαίου scooter Burgman.

Advertisement
Advertisement

Στη διάρκεια του καλοκαιριού η Suzuki ανακοίνωσε την έλευση δύο νέων scooter στα 125 κ.εκ. μπαίνοντας και πάλι δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τα Avenis 125 και Address 125 είχαν σύγχρονο σχεδιασμό, οικονομικό κινητήρα και υψηλό επίπεδο πρακτικότητας πάντα βέβαια με την εγγύηση ποιότητας της Suzuki.

Παρέα με τα δύο scooter πόλης η Suzuki αποφάσισε να προσφέρει και ένα πιο premium μοντέλο στην γκάμα των 125 που δεν είναι άλλο από το γνωστό μας Burgman. Στην Κολωνία η Suzuki αποκάλυψε το νέο Burgman Street 125 EX το οποίο είναι ένα εκλεπτυσμένο scooter αστικής μετακίνησης για εκείνους που αναζητούν την άνεση, την πολυτέλεια και το στυλ στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του νέου Burgman είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,4 ίππους και 10 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί τεχνολογία SEP-α τελευταίας γενιάς για μέγιστη οικονομία και χαμηλά επίπεδα θορύβου, ενώ η Suzuki έχει τοποθετήσει σύστημα Start/Stop (EASS) με τεχνολογία Silent Start για αθόρυβη επαναφορά του κινητήρα σε λειτουργία. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων το οποίο είναι επανασχεδιασμένο και πιο ελαφρύ από ποτέ.

Το πλαίσιο του Burgman Street 125 είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 190 χιλ. εμπρός και ένα ταμπούρο πίσω με συνδυασμένο σύστημα πέδησης CBS. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 5,5 λίτρα και το βάρος του scooter είναι στα 112 κιλά.

Advertisement

Ο εξοπλισμός του Burgman είναι εξαιρετικός με LCD οθόνη πληροφοριών, LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, USB θύρα φόρτισης στο εμπρός ντουλαπάκι, 21,5 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα και κρυφά μαρσπιέ συνεπιβάτη. Το νέο premium scooter θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, λευκό, μαύρο και γκρι. Η τιμή του Burgman αναμένεται να είναι κοντά στις 3.000 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του 2023.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Suzuki Burgman Street 125EX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φθινοπωρινό motocross με Suzuki RM-Z250
Ο Petrucci επιστρέφει στο MotoGP με Suzuki
Suzuki και Kawasaki μπαίνουν στον χώρο των ανταλλάξιμων μπαταριών (+video)

Advertisement