Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)

Ελλάδα 9:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)

NEWSMOTO

Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)

NEWSMOTO

Από τις αρχές του καλοκαιριού θα είναι διαθέσιμο το αγαπημένο KTM 790 Adventure του 2023.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μοντέλα της KTM, τουλάχιστον για την ελληνική αγορά είναι έτοιμο να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Μιλάμε φυσικά για το KTM 790 Adventure το οποίο είχε την ικανότητα να κάνει σχεδόν τα πάντα με ποιότητα και δυναμισμό χάρη στα καλά τους περιφερειακά και τον ανθεκτικό χαρακτήρα του.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια η KTM έριξε το βάρος της στο μεγαλύτερο 890 Adventure αφήνοντας λίγο στην άκρη την 790, ωστόσο το κοινό δεν ξέχασε και απαίτησε από τους Αυστριακούς να φέρουν ξανά στο προσκήνιο το αγαπημένο μεσαίο μοντέλο περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στην ολοκληρωτική ανανέωση του 790 Adventure το οποίο επιστρέφει δυναμικά το 2023. Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα LC8 των 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και 87 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από ψεκασμό της Bosch και ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως επιλογές οδήγησης, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ABS Στροφής με λειτουργία Off-Road.

Advertisement

Καινούριες είναι και οι αναρτήσεις της WP, με ανεστραμμένο πιρούνι APEX 43 χιλ. εμπρός με διαδρομή 200 χιλ. και μονό αμορτισέρ WP APEX πίσω με όλες τις ρυθμίσεις. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα φέρουν τη σφραγίδα της J.Juan.

Advertisement

Στον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα διαθέτει οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή, προστατευτικό κινητήρα, μεγάλο ρεζερβουάρ 20 λίτρων, LED φώτα και προαιρετικό quickshifter.

 

Advertisement

Η μοτοσικλέτα αναμένεται μέσα στον Ιούνιο να προσγειωθεί στο δίκτυο της KTM με την τιμή να έχει οριστεί στις 11.750 ευρώ.

Δείτε σε δράση το νέο 790 Adventure.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρκούρ με τα KTM EXC του 2024 (+video)
Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)
Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)