Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Παρκούρ με τα KTM EXC του 2024 (+video)

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρκούρ με τα KTM EXC του 2024 (+video)

NEWSMOTO

Παρκούρ με τα KTM EXC του 2024 (+video)

NEWSMOTO

Η KTM βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να παρουσιάσει τη νέα γενιά των enduro μοτοσικλετών της.

Advertisement
Advertisement

Η KTM μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές παρουσιάσεις των μοντέλων της τα τελευταία χρόνια μέσω ιδιαίτερων βίντεο και σεναρίων. Για τα enduro του 2024 η αυστριακή μάρκα αποφάσισε να επιστρατεύσει δύο από τους κορυφαίους της πρωταθλητές προκειμένου να δείξουν τί είναι ικανές οι μοτοσικλέτες να κάνουν όταν βρεθούν σε ένα ορεινό χωριό της Ιταλίας.

Το βίντεο δείχνει δύο EXC του 2024, ένα δίχρονο και ένα τετράχρονο να κάνουν τρομερά πράγματα μέσα στα στενά περάσματα του χωριού. Άλματα, σούζες, κόλπα trail και πολλά ακόμα ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και ουσιαστικά κάνουν τα νέα EXC να φαίνονται ικανά ακόμα και για παρκούρ.

Advertisement
Advertisement

Στην γκάμα των enduro της KTM για το 2024 μπορεί να βρει κανείς τα δίχρονα 150 EXC, 250 EXC και 300 EXC και τα τετράχρονα 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F και 500 EXC-F. Το βασικό στοιχείο των νέων μοντέλων είναι το πλαίσιο το οποίο είναι ελαφρύτερο και με καλύτερα μελετημένη ακαμψία που προσφέρει αυξημένη πληροφόρηση και σταθερότητα.

Οι αναρτήσεις επίσης είναι καινούριες της WP με ανεστραμμένο πιρούνι 48 χιλ. XACT εμπρός και WP XPLOR PDS πίσω αμορτισέρ. Όσο για τους κινητήρες, στην περίπτωση των δίχρονων έχουμε νέο σχεδιασμό στη βαλβίδα reed και χρήση ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ στην περίπτωση των τετράχρονων έχουν προστεθεί σύστημα traction control και quickshifter με το μηχανικό σύνολο να έχει μετατοπιστεί πιο πίσω.

Advertisement

Τα νέα enduro της KTM αναμένονται το καλοκαίρι του 2023 να είναι διαθέσιμα.

Δείτε τα κόλπα των KTM EXC 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)
Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)
KTM 450 SMR 2023: Τα παιδία παίζει (+video)