Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πιο ισχυρή και πιο ολοκληρωμένη η νέα BMW F800GS (+video)

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο ισχυρή και πιο ολοκληρωμένη η νέα BMW F800GS (+video)

NEWSMOTO

Πιο ισχυρή και πιο ολοκληρωμένη η νέα BMW F800GS (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε την ταλαντούχα F800GS που είναι έτοιμη για όλα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την επίσημη παρουσίαση της εκρηκτικής F900GS, η BMW Motorrad αποκάλυψε και την πλήρως ανανεωμένη F800GS. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την βασική έκδοση της οικογένειας των μεσαίων GS η οποία έχει στραμμένη την προσοχή της στην φιλικότητα, την εύκολη προσβασιμότητας και τον καθημερινό χαρακτήρα.

Η BMW Motorrad αποφάσισε στην καινούρια F800GS να μην κάνει εκπτώσεις παντού εξοπλίζοντάς της με πολλά σύγχρονα αξεσουάρ και συστήματα δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο travel enduro μοντέλο.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η νέα BMW είναι εφοδιασμένη με τον δικύλινδρο σε σειρά των 895 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 87 ίππους και 91 Nm ροπής. Είναι κατά 10 ίππους πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του (F750GS) με καινούρια ηλεκτρονική διαχείριση και καλύτερη απόκριση σε όλο το φάσμα των στροφών.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς η μοτοσικλέτα διαθέτει νέο αλουμινένιο ψαλίδι και νέα ρύθμιση στις αναρτήσεις, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε πλέον την μεγάλη ψηφιακή οθόνη 6,5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φώτα, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (DCT Pro), σύστημα ABS Pro, δύο επιλογές οδήγησης, θερμαινόμενα grip και σύστημα quickshifter.

Advertisement

Η νέα BMW F800GS αναμένεται να κοστίζει 11.690 ευρώ με τη διαθεσιμότητα ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή. Υπολογίζεται να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές του 2024.

Βίντεο της F800GS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad
Τι είναι το BMW Motorrad Welt που θα παρουσιαστεί η R1300GS;
BMW Motorrad: Στο Βερολίνο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Customizing